Бъди ЕКИПИРАН

„Идете, прочее, научете всичките народи, и кръщавайте ги в името на Отца и Сина и Светия Дух, като ги учите да пазят всичко що съм ви заповядал; и ето, Аз съм с вас през, всичките дни до свършека на века. Амин. Господ Исус Христос изговори тези думи към учениците си тогава, но те звучат със същата сила и към нас днес!

„Бъди Екипиран Свидетел“ е възможност всеки от нас да разпали огъня си за благовестието, като същевременно научи важни уроци как да го практикува.

Често обаче се случва, в процеса на споделяне на благата вест, да получаваме въпроси, които не винаги можем да отговорим.
Божието слово ни насърчава: „Но почитайте със сърцата си Христа като Господ, като бъдете винаги готови да отговаряте, на всекиго, който ви пита за вашата надежда.“

Ето защо втората част на този еднодневен семинар е насочена в посока на апологетиката. В този случай, това е наука, която е свързана със защитата на вярата ни и как можем да отговорим на трудни въпроси.

Специални лектори на семинара ще бъдат:
Пастор Клайд Томас
Клайд e водещ пастор на Църква „Победата“ от 2014 г. Той е намира жива връзка с Исус Христос в затворническа килия. След това преминава Библейския колеж в Матсий, където се запознава със съпругата си Ревека.

Алън Джефърис
Алън и неговата съпруга Паула имат желание да помагат на нови църкви или вече съществуващи да се укрепват, да достигат до изгубените скъпоценни души. Също така да екипират и освобождават вярващите в служение.

Насърчаваме ви да присъствате за да изпълним заедно голямото поръчение!

Вход свободен! Очакваме ви!

КЪДЕ: Църква на Пълното Евангелие,
АДРЕС: гр. София, бул. Сливница 127. (търговски комплекс West Park)
ДАТА: 23.03.2019г,
Начало 10:00ч;

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *