31 МАЙ 2009: Световен ден за МОЛИТВА

Вече в 216 държави [само 4 извън всичките 220]
 „И като потърсих между тях мъж, който би издигнал ограда и би застанал в пролома пред Мене заради страната, та да я не разоря, не намерих.” Езекил 22:30

Точно тези думи от Божието слово в Езекил ни карат да призовем всички народи да се молят заедно на Световния Молитвен Ден – 31 МАЙ 2009г. 

Ние да бъдем тези, които застават в пролома и викат за страната си пред Бога. В тези проблемни времена на войни, катастрофи, финансова и икономическа нестабилност се забелязва огромна и задълбочаваща се нужда от вярващите да търсят Божието лице и да се смирят пред Него.

На 11 Май 2008г. заедно наблюдавахме как Бог твори своята история в България, като повече от 26 000 души бяха обединени в непрестанна, денонощна молитва повече от 11 дни, някои от тях продължават и до днес.

На 31 Май 2009г., Бог отново призовава земята и народа си към единство и молитва. 12 по-големи събрания и десетки по-малки от всяка точка на родината ни ще издигнат гласа си към всемогъщия Бог. Време, в което заедно с вярващи от целят свят ще се молим. Бог да съживи и преобрази страната ни.

Всяко едно от молитвените събрания е само отговорно за провеждане на събитието и всеки град е поканен да избере най-подходящите за себе си места.

С очакване стихът от Авакум 2:14 „Защото земята ще бъде пълна със знанието на славата Господна, Както водите покриват морето.” да бъде и в България, отправяме призив към всички вас за пост и молитва до 31 МАЙ 2009г. – за по-големите събрания, като вярваме Бог да благослови всички нас.

Вече знаем и сме благодарни и радостни за формиращите се молитвени вериги и пост и насърчаваме всички вас да се молят в това толкова съдбоносно време в навечерието на изборите за България.

Към днешна дата знаем за няколко от по-големите събрания с точно време и час:

СОФИЯ: Площад „Александър Батенберг” от 18:00ч.

ВЕЛИКО ТЪРНОВО: Църква „Филаделфия” от 13:00-18:00ч.

РУСЕ: Църква „Божия църква на пророчеството ”  от 16:00ч.

БУРГАС: „Залата на операта” от 18:00ч.

ЛОМ: Стадион „Младеново”  от 18:00ч.

ВАРНА: Църква “Сион” от 18:00ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *