8 comments for “ЖЕНСКА КОНФЕРЕНЦИЯ в БУРГАС

 1. Извинявам се, но това християнска конференция ли ще бъде? Защото не мога да разбера от посланието. То съвсем не ми звучи християнско. И ми звучи съвсем като реклама на следващия гуру, който ще оправи положението на българите/българките.

  П.П. Не искам да звуча критикарски, но има очевидни грешки в пунктоацията на текста от рекламата. Да не се излагаме пак…

 2. Blagoslaviam vsi4ki geni,koito tvqrdo sa re6ili da bqdat posveteni na Gospoda Hrista.Neka Bogiata Agape Lubov obgqrne vsi4ki u4astni4ki v tazi konferenzia i upotrebi svoite za svoite!Emanuil!

 3. Така е, пак се изложихме, и с „наволя“-та, и с пунктОацията. Следващия път ще е по-добре!
  Ако живеех близо до Бургас, нямаше да пропусна тази животопроменяща християнска конференция.
  Доколкото разбирам от посланието, положението за оправяне може би е точно моето и гуруто съм самата аз.
  Бих отишла на всяка цена, надявам се да се видим там! Входът е свободен, а и човек може да си тръгне на мига, ако не му хареса.
  „Ново поколение“ Бургас е втората ми най-любима църква в България, а за пастор Мария Стамати от Солун съм убедена, че си заслужава да бъде чута.

 4. Простете за грешката с пунктУациата, но аз все пак съм инженер и не се занимавам с рекламни текстове за конференции. Още повече животопроменящи.
  Нямам нищо против конференциите по принцип. Но имам против тези с претенции за животопроменящи.
  Животопроменящо за мен е само и единствено Божието слово.
  И моята първа най-любима църква е ХристОвата.
  Успех! 🙂

 5. Като ги гледам тези женици се чудя какво ли ще предложат ?! Може би ще се похвалят колко са успешни ,колко са лъскави и богати , какви скъпи дрешки имат и разбира се скъпите прически и мазила,скъпите коли,големите екскурзии по света, хубавите и големи имоти и не на последно място къде учат децата им!?Запитват ли се въобще за сестрите им които са в техните събрание които ако имат парите само за прическата която тя си прави ще има хляб за цяла седмица!АМА не е луд тоя който яде баницата а този който му дава!

 6. Но ти говори това което приляга на здравото учение.Жени покоряваите се на мъжете си както подобава в господа.Мъже любете жените си и не ги огорчавайте.Деца покорявайте се на родителите си във всичко защото това е угодно на Господа.И тъи искам мъжете да се молят на всяко място като издигат ръце святи без гняв и съмнение.Така и жените да украсяват себе си със скромна премяна със срамежливост и целомъдрие не с плетене на коса и злато или бисери или скъпи дрехи а с добри дела както подобава на жени който са се посветили на благочестието.ЖЕНАТА ДА СЕ УЧИ МЪЛЧЕЛИВО С ПЪЛНО ПОКОРСТВО.А НА ЖЕНАТА НЕ ПОЗВОЛЯВАМ ДА ПОУЧАВА НИТО ДА ВЛАДЕЕ НАД МЪЖА НО НЕКА МЪЛЧАЛИВА.Защото първо адам бе създаден а после ева.И адам не се излъга та падна в претъпление.Но пак тя ще се спаси чрез раждане на деца ако те пребъдват във вяра в любов и в святост с целомъдрие.Покорявайте се на БОЖИЕТО СЛОВО.АМИН

 7. Като гледам кои са „жените на превъзходство“ от църква „Ново Поколение“, започвам да разбирам
  в какво точно се състои тяхното „превъзходство“ пред останалите „непревъзходни“ жени.

  1. Превъзходни в празноглавие.
  2. Превъзходни в некомпетентност.
  3. Превъзходни в празните приказки(разтягането на локуми) по време на службите.
  4. Превъзходни в манипулацията на съпрузите си и останалите църковни членове.
  5. Превъзходни в харченето на чужди пари за лични „нужди“.
  (Това най-често са десятъците и даренията, събирани за „Божието дело“).
  6. Превъзходни в нежеланието си да се трудят (както останалите „непревъзходни жени), предпочитайки вместо това да се занимават с „духовна работа“, за която църквата трябва да им плаща тлъста заплата.

  Със сигурност имат и други „превъзходства“, но смятам да не разглеждам останалите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *