ЖЕНСКА КОНФЕРЕНЦИЯ в БУРГАС

jenska

Женска конференция организирана от църква Ново Поколение Бургас – ЖЕНИ НА ПРЕВЪЗХОДСТВО!
За повече информация: 0898 804 436

8 comments for “ЖЕНСКА КОНФЕРЕНЦИЯ в БУРГАС

 1. Извинявам се, но това християнска конференция ли ще бъде? Защото не мога да разбера от посланието. То съвсем не ми звучи християнско. И ми звучи съвсем като реклама на следващия гуру, който ще оправи положението на българите/българките.

  П.П. Не искам да звуча критикарски, но има очевидни грешки в пунктоацията на текста от рекламата. Да не се излагаме пак…

 2. Blagoslaviam vsi4ki geni,koito tvqrdo sa re6ili da bqdat posveteni na Gospoda Hrista.Neka Bogiata Agape Lubov obgqrne vsi4ki u4astni4ki v tazi konferenzia i upotrebi svoite za svoite!Emanuil!

 3. Така е, пак се изложихме, и с “наволя”-та, и с пунктОацията. Следващия път ще е по-добре!
  Ако живеех близо до Бургас, нямаше да пропусна тази животопроменяща християнска конференция.
  Доколкото разбирам от посланието, положението за оправяне може би е точно моето и гуруто съм самата аз.
  Бих отишла на всяка цена, надявам се да се видим там! Входът е свободен, а и човек може да си тръгне на мига, ако не му хареса.
  “Ново поколение” Бургас е втората ми най-любима църква в България, а за пастор Мария Стамати от Солун съм убедена, че си заслужава да бъде чута.

 4. Простете за грешката с пунктУациата, но аз все пак съм инженер и не се занимавам с рекламни текстове за конференции. Още повече животопроменящи.
  Нямам нищо против конференциите по принцип. Но имам против тези с претенции за животопроменящи.
  Животопроменящо за мен е само и единствено Божието слово.
  И моята първа най-любима църква е ХристОвата.
  Успех! 🙂

 5. Като ги гледам тези женици се чудя какво ли ще предложат ?! Може би ще се похвалят колко са успешни ,колко са лъскави и богати , какви скъпи дрешки имат и разбира се скъпите прически и мазила,скъпите коли,големите екскурзии по света, хубавите и големи имоти и не на последно място къде учат децата им!?Запитват ли се въобще за сестрите им които са в техните събрание които ако имат парите само за прическата която тя си прави ще има хляб за цяла седмица!АМА не е луд тоя който яде баницата а този който му дава!

 6. Но ти говори това което приляга на здравото учение.Жени покоряваите се на мъжете си както подобава в господа.Мъже любете жените си и не ги огорчавайте.Деца покорявайте се на родителите си във всичко защото това е угодно на Господа.И тъи искам мъжете да се молят на всяко място като издигат ръце святи без гняв и съмнение.Така и жените да украсяват себе си със скромна премяна със срамежливост и целомъдрие не с плетене на коса и злато или бисери или скъпи дрехи а с добри дела както подобава на жени който са се посветили на благочестието.ЖЕНАТА ДА СЕ УЧИ МЪЛЧЕЛИВО С ПЪЛНО ПОКОРСТВО.А НА ЖЕНАТА НЕ ПОЗВОЛЯВАМ ДА ПОУЧАВА НИТО ДА ВЛАДЕЕ НАД МЪЖА НО НЕКА МЪЛЧАЛИВА.Защото първо адам бе създаден а после ева.И адам не се излъга та падна в претъпление.Но пак тя ще се спаси чрез раждане на деца ако те пребъдват във вяра в любов и в святост с целомъдрие.Покорявайте се на БОЖИЕТО СЛОВО.АМИН

 7. Като гледам кои са “жените на превъзходство” от църква “Ново Поколение”, започвам да разбирам
  в какво точно се състои тяхното “превъзходство” пред останалите “непревъзходни” жени.

  1. Превъзходни в празноглавие.
  2. Превъзходни в некомпетентност.
  3. Превъзходни в празните приказки(разтягането на локуми) по време на службите.
  4. Превъзходни в манипулацията на съпрузите си и останалите църковни членове.
  5. Превъзходни в харченето на чужди пари за лични “нужди”.
  (Това най-често са десятъците и даренията, събирани за “Божието дело”).
  6. Превъзходни в нежеланието си да се трудят (както останалите “непревъзходни жени), предпочитайки вместо това да се занимават с “духовна работа”, за която църквата трябва да им плаща тлъста заплата.

  Със сигурност имат и други “превъзходства”, но смятам да не разглеждам останалите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.