Уилиям Бранхам: Първото видение

“Тази вест” — така пише Бранхам — “нека да послужи за прославяне на нашия Бог и на Сина Му Исус Христос. Аз видях следните видения чрез Божия свят ангел. Често са ме молили да ги запиша. Те не служат за себепрославяне, но са ми светиня. Някои видения, които получих, не се изпълниха веднага, но след известно време. Обаче винаги са се изпълнявали, както ми е било показвано в тях. Много ме смирява фактът, че Всемогъщият показа на мене, Неговия слуга, тези неща. Аз ги разказвам с цел, хората да се убедят, да повярват в Христос и да се спасят.”

Първото видение се отнася до строежа на моста над река Охайо, от който видях да падат много работници, което видение видях още 7-годишен. Аз забелязах точно къде ще бъде построен мостът както и конструкцията му. По времето, когато като дете видях видението, беше невъзможно да се предположи, че на това място ще бъде построен мост. Но по-късно мостът беше построен точно на същото място, където го бях видял. Това видение беше за мене като въведение в особената дарба, която Бог ми даде така изобилно в следващите години.

2 comments for “Уилиям Бранхам: Първото видение

  1. Къде е останалата част от статията?

  2. Ей, нямат край чудесата брееей като гледам и слушам се чудя;;; до кога ще се вихри този въпрос;;; братя Християни знаете ли какво е това: „И прости ни дълговете наши, както и ние простихме на всеки наш длъжник“ освен всичко казано дълговете са ни към Господ, който прощава на тези, които прощават и НЕ прощава на тези, които не прощават… хората отдавна са се покаяли…Словото в Еклесиаста казва:“Махнете клюкарите и нещата ще се оправят… просто махнете клюкари, присмиватели и зловредни човече’та и да вървим по вечния път, ако ли не, махнете се вие, които сеете вражди и размирици и подлъгвате слабите във вярата…и стига сте слушали тези;;; задокеански агенти!!! стига вече раздори и срам , покайте се, за да ви бъде простено, хората отдавна са се покаяли от тази заблуда…а някои са и невинни…и някои са били регистрирани като войници, само защото са благовествали на старшината…нека Добрия Бог бъде с всички размирници , та дано се покаят и да се смирят под мощната Божия ръка… Идете си с мир и смирение…тези, които говорят за замитането под килима да погледнат себе си…всички аедно съгрешиха и сториха развалени дела…събуди се Църкво, излез от мрака прости Господи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *