СВИДЕТЕЛСТВО

ivoИво ПЕЕВ

Само едно слово от Бог може да промени посоката и живота ти. Преди 5,6 години имах сериозни проблеми с наркотиците. Употребявах и разпространявах тази отрова, но едно слово от Бог, бе достатъчно да ме отклони от злото, което вършех и да промени коренно посоката на живота ми.

Исус ме измъкна от много дълбока яма и вечно ще отдавам славата на Него. Искам всички да разберат за Исус, да Го последват и да не останат в тъмнина.
Той и днес изцелява, освобождава от нечисти духове и възкресява животи. „Исус Христос е същият вчера днес и до века. (Евреи 13:8)“

Не е достатъчно само да знаеш, че има Бог. Това с нищо няма да ти помогне. Нужно е да се обърнеш с цялото си сърце към Него и да Го последваш.

Библията казва:
„Търсете Господа и Неговата сила. Търсете лицето Му винаги. (1 Летописи 16:11)“
Голяма част от приятелите ми все още са вързани с тези наркотици и все още не могат да ги спрът, а някои от тях дори и не искат.

Божието Слово казва:
„Страх от Господа е начало на мъдростта; И познаването на Светия е разум. (Притчи 9:10)“
Необходимо е да имаш страх от Бога, за да се отклониш от злото.

Ето как аз се сдобих с този страх:
Както споменах преди 5,6 години се занимавах с разпространение и продажба на наркотици, също така и ги употребявах.
Един ден, както си лежах на леглото в спалнята ми се случи нещо, което никога няма да забравя. Както си лежах и изведнъж цялото ми тяло се вдърви. Не можех да се мърдам, бях като парализиран. Можех да си движа само погледа. Опитах се да викам за помощ, но нямах глас. След около 20 сек. ми пречерня и стана пълен мрак. След това като, че ли бях в най бързият асансьор, в който се бях качвал. Така мога да опиша най-добре състоянието, в което бях. Този тъмен и мрачен асансьор се движеше с много голяма сила на долу и надолу. Колкото повече слизах на долу ставаше все по-страшно и непоносимо. Докато накрая се озовах на самото дъно. Чувството бе неописуемо. Несравнителен страх и паника. Тогава чух глас, който ми каза: „АКО НЕ СПРЕШ СЕГА, ОСТАВАШ ТУК ЗАВИНАГИ“.

След това по същият начин като,че ли с много бърз асансьор се изкачих на горе с ОГРОМНА скорост .Постепенно се появи стаята ми, след това тялото ми постепенно се отпусна и аз станах, излязах от къщата и тръгнах да бягам от страх без посока. След това духовно преживяване аз взех моментално решение да спра с продажбата и разпространението на наркотици. Исках да спра и с употребата, но това се оказа по-трудно. Всеки ден идваше един приятел в кавички и ми оставяше огромно количество наркотици без да ми иска дори стотинка. Понякога дори и не идваше да ме види, а просто оставяше на прозореца в антрето oгромно количество амфетамини и си заминаваше. Напълно Дяволска работа.

И така доста време мина в борба да се справя сам със тази oтрова, но все се проваляха . Тогава силно започнах да се моля на Бог да ми помогне да се справя с наркотиците. Исках да ги спра, но не можех. Средата ми бе такава, че винаги ме изкушаваха приятели. Но Бог много силно в духът ми каза, че ще ми помогне и,че ще ме научи на всичко.

Няколко години по късно аз заминах за Лондон и там отседнах на квартира (случайно) в едно вярващо семейство . Мъжът бе пастор на малка група вярващи Християни. Той ми благовества за това какво всъщност Исус Христос е направил за мен на кръста и огромен глад за Истината и Словото на Бог ме обзе. Година по-късно в старателно изучаване на Божието слово и молитви, аз получих кръщение със Святия Дух .

Проблемът ми с наркотиците окончателно се реши и Божието Слово се изпълни.
„Как ще очисти младежът пътя си? Като <му> дава внимание според Твоето слово. (Псалми 119:9 )“

БИБЛИЯТА ЖИВОТО БОЖИЕ СЛОВО! НЕ ОСТАВЯЙ НАЙ -ГОЛЯМОТО БОГАТСТВО НА ТОЗИ СВЯТ (БИБЛИЯТА) ДА СЪБИРА ПРАХ НА ДОМАШНАТА ТИ БИБЛЕОТЕКА…

9 comments for “СВИДЕТЕЛСТВО

  1. Амин!
    Божията благодат и милост да ви следва през всичките дни на живота ви!

  2. Освободен – за да помога и освобождава други !
    Бъди преизобилно благословен , брат Иво !
    Продължавай да служиш все така ревностно на Бога , за Неговата Слава !
    Бог възнаграждава , трудът ти в Господа не е напразен !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *