Световният глобализъм и белега на звяра

КОМЕНТАР от Божидар Божков

Почти като чипиране.
Властите в Лайпциг и Дрезден решиха да улеснят всички, витаминизирани дважди, които отговарят на изискванията за зелен сегрегационен сертификат, като им предложат еднодневна абонаментна карта. Взимаш си я сутринта – ползваш я през целия ден, без да се налага постоянно да показваш зеления си сертификат на всеки вход. Картата представлява печат с диаметър около 3 см, който се поставя (почти като чип) върху ръката или предмишницата, за да е достатъчно виден. Така с него ще се влиза много лесно във всички обекти (реално всичко обществено, без хранителните магазини). В Дрезден са открити 6 офиса за поставяне на еднодневни печати. В Лайпциг – пет.
Печати ще могат да се поставят и във всички центрове за туризъм в двата града – какво улеснение за витаминизираните чужденци, успели да се докопат до най-новата либерал-глобалистка диктатура в Европа. Притежаването на печата обаче не освобождава от задължението да се носи и зеления сертификат. Град Лайпциг иска „да опрости спазването и контрола на приложимите правила и в същото време да даде важен принос за ефективна защита срещу инфекции. Печатът е предназначен да предотврати опашките пред магазините и по този начин да намали инфекциите“, казва Клеменс Шулке, временно изпълняващ длъжността ръководител на отдела за цифрови технологии към градските власти. Как изглежда печатът се вижда на снимката.

Коментар от п-р Енчо Тодоров

„На иврит зеленият паспорт се нарича с думата (Откровението на Йоан 13:16) „Taв ярок”, което означава „ЯРЪК ЗЕЛЕН БЕЛЕГ”. По-точно би било думата „тав” да се преведе като ЯРКА ИКОНА, ЗНАК. Именно тази дума стои в еврейския превод на Новия завет, където е написано за „тав ха хайя” – или „знака на звяра”.

Отначало, преди въвеждането на този документ, той се наричаше зелен паспорт, но СЕГА, когато ГОЛЯМ БРОЙ СЕ ВАКСИНИРАХА, му дадоха библейското име – TAV!!!

Мисля, че вярващите в израелските църкви (протестантски общности), НЕ видяха връзката и мнозина тогава наистина се ваксинираха, без да подозират нищо. А нас на входа сега вече ни питат: „Приехте ли знака?” – „КИБАЛЬ-ТЕМ ТАВ?”

Всичко е така, както Йоан го видя във видение относно бъдещето!!! Той също така описа това, което видя – за това как можете да получите ТОЗИ ДОКУМЕНТ „ТАВ ЯРОК” – че трябва да преминете или през ВАКСИНАЦИЯ в ръката, или през ТЕСТ В НОСА – ЧАК ДО ЧЕЛОТО от вътре… Така че Йоан описа ПЕЧАТА И НА ЧЕЛОТО.”

 

10 обяснения за БЕЛЕГА на ЗВЯРА

1 comment for “Световният глобализъм и белега на звяра

  1. AZ NE GO PROUMYAVAM TOVA DE
    ZA MENE E MNOGO NEPROFESIONALNO
    NESERIZONO
    I DORI ТЪПО БЕЗ АКЪЛ ЛИ Е ТОЗИ ЧОВЕК ХИЧ НЕ МИ СТИГА НА МЕНЕ АКЪЛА КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ХОРА ИЗОБЩО А ПЪК И НА АМВОНА ЧАК ДА ГО СЛОЖАТ –- КАК МОЖЕ ТАКОВА НЕЩО НЕДОУМЯВАМ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *