Световен ден за молитва 2011г.

У В Е Д О М Л Е Н И Е

Скъпи братя и сестри, поздрав в името на нашия Господ и Спасител Исус Христос от името на екипа на Световен Молитвен Ден в България.

Последните три години активно организирахме световеният ден за молитва в България и призива ни за покаяние и молитва бе отправен към цялата страна. Винаги сме виждали това мероприятие като небесен призив специално към България за по-голяма близост с Бога, чрез смирение и молитва и никога като проект, в който участваме. Общите молитвени събрания, вдъхновиха изключително много нови инициативи за пост и обща молитва. Станахме свидетели на невероятно общение и разтящо единство между отделни църкви, както на градско, така и на национално ниво.

Тази година Световният Молитвен Ден е на 12 юни – неделя (Петдесятната неделя), но ние – като екип, не чувстваме водителство от Бога за отправяне на национален призив, както до сега. Вместо това сме се съсредоточили в по-малки градски молитвени събития. Но поради многото запитвания, които получихме, пишем това писмо. Знаем за много църкви, които ще участват индивидуално на Петдесятната неделя и каним всеки един от вас да участва по най-удобен за него начин и да присъедини гласа си към стотиците милиони души, които заедно ще се молят на Световният Молитвен Ден през 2011 г.

Фондация „Мисия Възстановяване” е юридическото ни представителство и искаме да развием повече дейности за напред в областта на социалната дейност, общата молитва и в разспространението на благата вест и спасение в Името на Исус Христос.

Планираме също да изпращаме актуална иформация за молитва, както от България, така и от различни точки на света.

Ако народът Ми, който се нарича с Моето име, се смири и се помоли, и потърси лицето Ми, и се отвърне от нечестивите си пътища, тогава ще послушам от небето, ще простя греха му и ще изцеля земята му. — II Летописи 7:14

Фондация „Мисия Възстановяване” и екипът на Световен Молитвен Ден в България

www.gdop.eu | THE GLOBAL DAY OF PRAYER BULGARIA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.