Световен ден за молитва 2011г.

У В Е Д О М Л Е Н И Е

Скъпи братя и сестри, поздрав в името на нашия Господ и Спасител Исус Христос от името на екипа на Световен Молитвен Ден в България.

Последните три години активно организирахме световеният ден за молитва в България и призива ни за покаяние и молитва бе отправен към цялата страна. Винаги сме виждали това мероприятие като небесен призив специално към България за по-голяма близост с Бога, чрез смирение и молитва и никога като проект, в който участваме. Общите молитвени събрания, вдъхновиха изключително много нови инициативи за пост и обща молитва. Станахме свидетели на невероятно общение и разтящо единство между отделни църкви, както на градско, така и на национално ниво.

Тази година Световният Молитвен Ден е на 12 юни – неделя (Петдесятната неделя), но ние – като екип, не чувстваме водителство от Бога за отправяне на национален призив, както до сега. Вместо това сме се съсредоточили в по-малки градски молитвени събития. Но поради многото запитвания, които получихме, пишем това писмо. Знаем за много църкви, които ще участват индивидуално на Петдесятната неделя и каним всеки един от вас да участва по най-удобен за него начин и да присъедини гласа си към стотиците милиони души, които заедно ще се молят на Световният Молитвен Ден през 2011 г.

Фондация „Мисия Възстановяване” е юридическото ни представителство и искаме да развием повече дейности за напред в областта на социалната дейност, общата молитва и в разспространението на благата вест и спасение в Името на Исус Христос.

Планираме също да изпращаме актуална иформация за молитва, както от България, така и от различни точки на света.

Ако народът Ми, който се нарича с Моето име, се смири и се помоли, и потърси лицето Ми, и се отвърне от нечестивите си пътища, тогава ще послушам от небето, ще простя греха му и ще изцеля земята му. — II Летописи 7:14

Фондация „Мисия Възстановяване” и екипът на Световен Молитвен Ден в България

www.gdop.eu | THE GLOBAL DAY OF PRAYER BULGARIA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *