Светият Синод осъди гей парада

Светият Синод на православната ни църква подкрепи петиция, осъждаща и противопоставяща се на планирания за 22 юни гей парад в София.

На 22 юни предстои провеждането в София на поредния гей-парад, имащ за цел да пропагандира обърканата сексуална ориентация като оправдана, законна и безопасна за българското общество.

Във връзка с неприемането на тази инициатива е създадена в Интернет електронна петиция, която призовава за противопоставяне на „тази чужда за българския дух социална зараза“, която се оценява като една от многото съвременни „форми на нравствено убиване на нацията, особено пагубни за младите поколения“.

Можете да подпишете петицията, призовават от Синода. Тя е съпроводена и от цитат (Ис. 5:20) – „Горко на ония, които злото наричат добро, и доброто ­ зло, тъмнината считат за светлина и светлината ­ за тъмнина, горчивото считат за сладко и сладкото ­за горчиво!“ Предстои Св. Синод да излезе с официално становищепротив провеждането на поредния гей-парад в столицата.

2 comments for “Светият Синод осъди гей парада

  1. Петицията трябва да бъде МАСОВО подкрепена! Чест прави на митрополитите на Св. синод на Българската православна църква за тяхното становище и библейско-християнските определения по тази тема!

    Любопитно ми е да видя позицията на председателя и членовете на ОЕЦ в България, които раболепничеха пред папа Франциск, който открито защитава „гей-лобито“ в Римокатолическата църква и „ЛГБТ малцинството“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *