4 comments for “СТРАТЕГИЯ за ДЕТЕТО?

  1. Сатанинският план за легално крадене на деца. Няма да може да се карате на детето, което възпитавате, няма да може да му четете съобщенията от телефона и таблета, който сте му купили, дори и с педофили, наркопласьори и сводници. Детето ви ще може да си избира други законни представители, други родители, например някой може да си го хареса и да му пише, прави подаръци, може ако иска и да го извежда на места, за които вие нямате пари. Няма да е във вашата власт да го спрете, защото неговите интереси ще са по-висши. Нищо, че то не може да преценява кое е най-доброто да него. Така няма да може да го възпитавате, защото то ще счита това за вредно и грешно. Детето ще има право да контактува с вас ако пожелае, но ако му плеснете един шамар, то има правото да ви съди и да напусне дома ви. Аз не искам да живея в такава държава и не искам да създавам деца в нея. Не искам да живея в държава, в която няма да съм родител, а производител на деца. Където ще ме превърнат в заложник и роб на бащинските ми чувства. И вместо да ме занимавате с Банов и Венецуела, уважаеми политици, интелектуалци, духовници и общественост, излезте от зимния сън, заедно трябва да спрем похода на Сатаната по българските земи, който раздава щедро пачки от грантове за нова Стратегия за детето. Времето, в което вземаха децата ни за еничари се връща.

  2. Аз съм против закона за децата . Това са наши деца , не са ваши . Против съм децата ми да бъдат обучавани от джендъри и педераси чрез НПО .

  3. КАТО ДЕТЕ НА ТАТКО И МАЙКА ИСКАМ ДА ЗНАМ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЕ В МОЕТО СЕМЕЙСТВО.Като дете имам задължението да изпълнявам на татко да играя с другите деца мой приятели на спортна площадка.Като дете да се уча в училище и да уважавам г-жа учител.Пред държавните институций да ме преставляват татко и майка.Като дете да имам семейно щастие и благословение да имам сестриче и братче който много ги обичам.Татко защити ме от торбалан който мами и лъжи и краде деца.Господи защити своите деца.АМИН

  4. Спрете да си правите опити с нашите деца . Нашите деца са си наши и Бог ни дава мъдрост как да си ги възпитаваме . Ние не сме малоумни и нямаме нужда от вашите Закони , и конвенции . Вие си правете Закони за вашите деца . Бог да ви благослови . Бог да пази децата ни и Бог да пази България .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *