Среща с президента на България

sparvanov_400На 24 май, вечерта имахме привилегията да бъдем поканени с Габи на Прием на Президентът на Републиката и Госпожа Първанова. Имах възможност да се представя на Президента като пастор на Християнски Център София и Зам. Пълномощник на Национален Алианс „Обединени Божии Църкви”, да му благодаря за поканата и уважението, да засвидетелствам, че се радваме да бъдем заедно на този голям празник!

Казах му, че като пастори и духовни будители ние следваме по стъпките на мисионерите, наши братя Кирил и Методи, които оставиха лукса и комфорта на аристокрацията  на Константинопол, перлата на християнството по него време, рискуваха живота си да дойдат между нуждаещите се народи и не се засрамиха да дебатират и оспорват недоволството на Рим за евангелизирането на славянските народи.

След това му дадох визитката си и му казах лично, че протестантските вярващи се  молим за него Бог да му дава здраве и мъдрост да води нацията в мир и преуспяване.

Подарихме букет бели и червени рози в зелено – трикольор за Първата Дама и на букета бяхме закачили картичка с текст на молитвата за Президента и семейството.
 
valchev_400Имахме време с министъра на образованието г-н Даниел Вълчев. Поговорих с него за важноста на образованието, като ключ към младото поколение с което България да се гордее с него за в бъдеще, както с историята си!

Имаше министри, депутати и представители на Висшите учебни заведения, на науката, културата, артисти, журналисти и известни личности! Коктейла продължи 2 часа и нещо и имахме възможност да разговаряме с някои от тях.
 
Благодарим на Бог за отворената врата!
Изпращаме ви снимки, между тях са и световните шампиони по фигурно пързаляне Албена и Максим. Направиха ни много добро впечатление със своето искрено и семпло отношение.

Иван и Габи Хазърбасанови
Национален Алианс "ОБЦ" 
Национална Структура  "Християнски Църкви на Вяра" 
Християнски Център София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.