Среща с президента на България

sparvanov_400На 24 май, вечерта имахме привилегията да бъдем поканени с Габи на Прием на Президентът на Републиката и Госпожа Първанова. Имах възможност да се представя на Президента като пастор на Християнски Център София и Зам. Пълномощник на Национален Алианс „Обединени Божии Църкви”, да му благодаря за поканата и уважението, да засвидетелствам, че се радваме да бъдем заедно на този голям празник!

Казах му, че като пастори и духовни будители ние следваме по стъпките на мисионерите, наши братя Кирил и Методи, които оставиха лукса и комфорта на аристокрацията  на Константинопол, перлата на християнството по него време, рискуваха живота си да дойдат между нуждаещите се народи и не се засрамиха да дебатират и оспорват недоволството на Рим за евангелизирането на славянските народи.

След това му дадох визитката си и му казах лично, че протестантските вярващи се  молим за него Бог да му дава здраве и мъдрост да води нацията в мир и преуспяване.

Подарихме букет бели и червени рози в зелено – трикольор за Първата Дама и на букета бяхме закачили картичка с текст на молитвата за Президента и семейството.
 
valchev_400Имахме време с министъра на образованието г-н Даниел Вълчев. Поговорих с него за важноста на образованието, като ключ към младото поколение с което България да се гордее с него за в бъдеще, както с историята си!

Имаше министри, депутати и представители на Висшите учебни заведения, на науката, културата, артисти, журналисти и известни личности! Коктейла продължи 2 часа и нещо и имахме възможност да разговаряме с някои от тях.
 
Благодарим на Бог за отворената врата!
Изпращаме ви снимки, между тях са и световните шампиони по фигурно пързаляне Албена и Максим. Направиха ни много добро впечатление със своето искрено и семпло отношение.

Иван и Габи Хазърбасанови
Национален Алианс "ОБЦ" 
Национална Структура  "Християнски Църкви на Вяра" 
Християнски Център София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *