4 comments for “ПАСТОРИ-АГЕНТИ (интервю 2)

 1. Еленков се държал арогантно? Не искал да участва в предаване, което изобличава пастори-агенти? Е, къде е новината тук? Чудя се само как все още някое пастирско общение не се е организирало и то да се скара на Радио Светлина за това, че поставя епископа в такава лоша светлина!

 2. Реакцията на епископ Еленков относно предаването „пастири-агенти“
  Слушайки предаването по радио Светлина, не мога да скрия, че останах изумен и възмутен от реакцията на епископ Васил Еленков, относно предаването за „пастори – агенти”.
  http://bibliata.tv/watch_video.php?v=DGYGDRX5HMON
  На едно с водещия Божидар Маринов в предаването са поканени и участват: п-р Христо Куличев, п-р Бедрос Аутонян, п-р Радослав Киряков, п-р Венцислав Панаьотов.
  Епископ Еленков нарича тези хора цитирам: „пасминско сборище”!!! Какво ли му е дало основание да обижда така тези служители, които имат чест, смелост и достойнство да говорят по една важна и болезненна тема каквато е „пасторите-агенти”?
  Хвърлих поглед в тълковния речник с надежда думата да не е е точно това, което означава, но уви… преценете сами: разг. грубо. Група хора, които имат отрицателни качества; сбирщина.

 3. Брат Ангеле,нямам думи…
  От две години,много по-ясно се изразявам с илюстрации-карикатури.
  Като притчи,в графика и цвят.
  Бог да (за)пази българският еванге-
  лизъм!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *