Първият българин, който вече има RFID чип

„И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовият образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.” (Откр. 13:15-17).

Един свят без пари в наличност? Без валута, монети, чекове, кредитни карти? Всички покупки и продажби на земята се осъществяват посредством нещо като белег или емблема, имплантирани на всеки човек?

Д-р. Чарлз Сендърз е главен инженер на проекта за оригиналните био-медицински чипове, които бяха внедрени в хора по медицински соъбражения. Според Др. Сендърс, тази технология ще даде възможност за най-близък надзор над всеки мъж, жена и дете в света.

Има микрочип, който съхранява в паметта си 10 неща:

 1. име и дигитална снимка,
 2. дигитализирани данни за пръстовите отпечатъци,
 3. физическо описание,
 4. адрес и предишни адреси,
 5. семейна история,
 6. настоящо занимание и доходи,
 7. информация за данъците и притежаваните пари,
 8. криминалното ви досие, ако имате такова,
 9. и ЕГН
 10. номера ще бъде с 18 цифри, групирани в три групи по 6.

Доктор Сендърс разговарял със свой колега, инженер, за чипа, и го попитал какво би станало, ако чипът се повреди. Отговорът бил, че това ще предизвика страхотно възпаление, при което Др. Сендърс казал,“Аз съм убеден, че това е белегът на звяра”. Сега той се занимава с това да предупреждава хората за опасностите от този компютърен чип. Неговият чип.

Извадка от книгата ”Тайни Проекти” на Емилия Манолова
Контрол чрез RFID чип:

GPS следене във всяка точка на Земното кълбо. Чрез сателити местоположението на имплантирания с микро RFID чип, може да бъде локализирано по всяко време и навсякъде.

Наблюдение и манипулиране на всички жизнени функции.

Контрол над мисълта и емоциите. Субектът може да изпълнява заповеди от оператора на компютъра, чрез подаване на радиосигнал по антената на чипа. Тоест мозъкът на субекта получава електрически импулс, който ще предизвика желаните от оператора: действия, вграждане на мисли, емоции – гняв, ярост, еуфория, тъга … Колкото и интелигентен да е носителят на импланта, той няма да подложи на никакви съмнения правилността или логиката на заповедта, а ще я изпълни слепешката. Може да предизвика халюцинации – звукови и образни.

RFID чипът ще се използва и като кредитна карта.

Първият българин, който си сложи знака на сатаната, е Илиян Стоянов. Пред bTV той разказа как е взел решението да си сложи чип. Вдъхновява се от научната фантастика и мечтае да живее във високотехнологично общество с бърз достъп до информация.

За мен лично това е основното, аз се опитвам да си оптимизирам живота максимално и да си спестя максимално време, защото искам да имам повече време за други неща – по-интересни и по-забавни. За мен е съвсем нормално и естествено хората по някакъв начин да се аугментират с технологиите и си казах “Чипът изглежда като една добра първа стъпка, пък и би ми бил полезен,” коментира носителят на знака на сатаната.

НЕ позволявайте на никого, под никакъв предлог, по никаква причина, да инжектира чип в дясната ви ръка, или на челото! Удивително е колко точно е описано това в Библията!

Библията ни казва, че „белегът” ще бъде имплантиран на дясната ръка или на челото на всеки човек, а не поставен върху тях. Гръцкият текст използва за „белег” гръцката дума haragma – драскотина, гравиране, врязване. С други думи става въпрос за „белег”, гравиран или врязан в ръката или челото на човек: „И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име” (Откровение 13:16-17).

9

Компютърният специалист не знае дали е единственият киборг в България, но имплантирането на микрочип под кожата е практика в други европейски държави. Илиян харесва идеята за сливане на хора и машини и преди година и половина прави първата крачка. Доставят чипа му от Германия, но докторите тук не се наемат да му го имплантират.

В Германия е масова практика. Аз моя чип го сложих в студио за татуировки и пиърсинг по съвет на лекар. Той не се мести, вкарва се подкожно и в един момент зараства. Вижда се, голям е колкото две дълги зърна ориз. Много напомня на чиповете, които се слагат на домашните любимци с разликата, че поддържа много повече комуникационни протоколи, разяснява българинът.

Позволява ми да извършвам всякакъв вид комуникация с терминали, които го поддържат. Това включва плащания, системи на градския транспорт, не в София, но в други градове, които го поддържат, например Лондон. Дава ми възможност да плащам в Швеция и Дания например, там също е масова практика, защото те си изхвърлиха кеша от системата и хората, за да не носят допълнително карти, намаляват и риска по този начин да ги загубят.

Преди почти тридесет и пет години Уилард Кантелън – християнин, благородник и паричен експерт, разкри на християнския свят, че е присъствал на съвещание, където международните банкери от цял свят са обсъждали въвеждането на общество без пари в наличност. По този повод той написва книгите „Денят, когато доларът умря” и „Нови пари или нищо”, в които прави разкритието, че елит от международни финансисти планира в един момент да извади от употреба всички налични пари на земята – валута, монети и чекове – и да въведе система, в която цялата търговия ще се осъществява чрез знаци, кодове и числа. Днес познаваме този проект под името „Електронна система за трансфер на парични средства”.

2 comments for “Първият българин, който вече има RFID чип

 1. Този не е добре с главата ,ако верно.Юояъ шеф испанец каза .Докато съм жив няма да си сложа такова нещо.Като кучетата с чичо.Какво падение.не бих си сложила никога чип.

 2. Хайде пак всички малоумни фанатици започнаха да заявяват присъствие. По шест в три групи, а?. Абе вие имате ли поне малко мозък в главите!? Само ще предположа, че ако всеки човек има нужда от чип, което рано или късно ще стане, вашите пастори ще са първите, които ще си сложат. Както винаги са показвали, тях ги интересува всичко друго, само не плиткоумните ви асоциации с Библията (въпреки, че проповядват обратното). След като го направят ще цъкате и ще шушукате няколко месеца, след това ще продължите да им се кланяте и финансирате. Понеже Бог има голяма, ама голяма нужда от пари! Поне отново ще се посмеем

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *