Насочиха газов пистолет срещу Ахмед Доган

dogan

21 ФЕВРУАРИ 2013

20 ФЕВРУАРИ 2013

19 ФЕВРУАРИ 2013
18:05 Приключи прегледът на Октай, не е луд, нито пиян
18:00 Турция: При демокрация политиците не може да бъдат накарани да мълчат с оръжие
17:57 Фирмата „Крон Секюрити“ ЕООД е отговаряла за вътрешната охрана на пунктовете за пропуск на конференцията на ДПС
17:56 Немски и руски медии за атентата срещу Доган
17:47 Плевнелиев: Подобен акт е недопустим в една демократична държава
17:46 Партиите БСП и ДПС са единствените, които са се утвърдили в България, се казва в поздравлението на Сергей Станишев
17:43 Опитът за посегателство срещу лидера на ДПС ще бъде включен в заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност
17:20 ГЕРБ: Нападението срещу който и да е политик е опасност за демокрацията
17:16 Сидеров: Настояваме за оставка на началника и разформироване на НСО
17:13 Ахмед Доган: Апелирам към целия партиен актив – да подкрепим господин Лютви Местан
17:07 Доган се върна на конференцията
16:44 Бригаден генерал Тодор Коджейков: Служител на НСО е със съмнение за счупена ръка и други травми след нападението
16:10 HСО дава пресконференция
16:05 Цветанов: Малка е вероятността Доган да бъде убит с това газово оръжие
16:00 Нападателят на Доган е брат на танцьора Метин Енимехмедов който спечели червеното Ферари на Слви Трифинов
15:56 Волен Сидеров: „Атака” настоява за анкетна комисия за дейността на НСО, оставка на началника и разформироване на службата
15:49 Антон Кутев: Нападението срещу Ахмед Доган е инсценировка
15:45 Подновяват конгреса на ДПС
15:40 СДС изразява безпокойство, че подобен акт може да бъде използван за ескалиране на етническо, социално и политическо напрежение
15:38 Парламентарната група на ГЕРБ категорично осъжда нападението над председателя на ДПС Ахмед Доган
15:34 Опитът за покушение срещу Доган не е случаен
15:33 Цветан Цветанов: Уверили сме представителите на ДПС, че ще се вземат всички мерки, за да се установи истината
15:30 Местан: От днес България няма да е вече същата
15:15 Образувано е досъдебно производство срещу 25-годишния Октай Енимехмедов и ще бъде задържан за 24 часа
15:09 С още 30 минути се отлага продължението на Осмата национална конференция на ДПС в НДК
15:02 Спас Панчев: Опитът за покушение срещу Ахмед Доган е директно посегателство върху устоите на демокрацията в България
14:47 Министър Цветан Цветанов: Нападателят има глоба за притежаване на наркотици, регистриран е за грабежи и хулиганство
14:22 Сидеров иска оставката на шефа на НСО
14:16 Покушението срещу Доган е инсценировка
14:08 Ексклузивно: Доган подава оставка
13:55 Покушението срещу Ахмед Доган – имиджова акция?
13:47 Призоваха делегатите на ДПС да напуснат зала номер 3 на НДК, за да си свършат работата службите за сигурност
13:40 Всеки момент се очаква вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов да пристигне в НДК
13:39 Лютви Местан: Станахме свидетели на най-уродливата изява на политиката на омразата, на анти-ДПС агресията
13:35 Цветанов на път към мястото на атентата
13:32 Румен Петков: Актът срещу Доган е терористичен, втори след убийството на Луканов
12:31 Неизвестен опита да застреля Доган
13:30 25-годишен бургазлия е нападателят на Доган
12:53 МВР не е осигурило охрана на форума
12:26 Ахмед Доган беше нападнат по време на конференцията на ДПС
12:25: Мъж нападна с газов пистолет Ахмед Доган, без да го рани

25-годишният Октай Енимехмедов от Бургас нападна с пистолет лидера на ДПС Ахмед Доган по време на речта му на Осмата национална конференция на партията. Мъжът излезе на трибуната и насочи оръжие срещу партийния лидер. По средата на доклада му, докато Доган критикуваше настоящите политики на Европейския съюз и на управляващите на България, човек от публиката скочи и се затича към ДПС лидера с пистолет, насочен срещу него.

Мъжът се качи на трибуната и опря пистолет отляво на Доган, близо до слепоочието му. Преди да успее да стреля обаче, част от делагатите успяха да го настигнат, спрат и с юмруци да го съборят на пода.

Борисов е изпратил вътрешния министър Цветанов лично да поеме разследването по случая.
Лидерът на ДПС не е ранен. Десетки привърженици на партията веднага скочиха от местата си и се нахвърлиха с ритници върху извършителя на покушението. Няколко минути охраната не можа да ги разтърве и нападателят бе пребит публично пред стотиците делегати на партията от цялата страна. По подиума останаха разкъсани части от дрехите му.

След инцидента бе обявена 30 минутна почивка.

Oт предварителното следствие станало ясно, че нападателят е успял да стреля веднъж, но делегат успял да бутне ръката му, така че да няма жертви от произведения изстрел. Пистолетът е бил газов. От пресцентъра на МВР съобщиха, че нападателят е задържан веднага и е отведен в Четвърто РУП. У него са открити газов пистолет и два ножа. Мъжът от Бургас и е криминално проявен – регистриран е за хулиганство, телесна повреда и грабеж. Работата по случая продължава.

Междувременно се разбра, че нападателят е имал бадж с пропуск за конференцията, като не е ясно как е успял да мине въоръжен през охраната и скенерите. Според репортер на news.bg скенерът за проверка е бил само един и през него са минавали само представителите на медиите, но не и делегатите на конгреса. Mеждувременно от ДПС съобщиха, че нападателят е бил с акредитация на гост, а не на делегат. По списък на конгреса са присъствали 600 гости и 800 делегати. След щатен медицински преглед е установено, че състоянието на Доган е добро и докладът му ще бъде раздаден на всеки един от делегатите, за да могат да се запознаят с него.

Конференцията ще продължи в 15.00 часа.

Междувременно премиерът Борисов е изпратил вътрешния министър Цветан Цветанов лично да поеме разследването по случая.  Стана ясно, че е имало писмо до вътрешния министър Цветан Цветанов и до главния секретар на МВР Калин Георгиев с искане за полицейска охрана по време на конгреса, на което обаче не е бил получен отговор. По време на конгреса е имало охрана от Националната служба за охрана (НСО), както е редно за такова политическо събитие. Иначе лидерът на ДПС от години има персонална охрана, осигурена от НСО.

От пресцентъра на МВР съобщиха, че служителите на СДВР са имали ангажимент за охраната около периметъра на НДК. Преди провеждане на конгреса се е състояла среща между организаторите, СДВР и НСО. На нея са взети решения по отношение на охраната на форума, както и охраната на хотелите, в които са били настанени делегатите. 11 служители на СДВР са били ангажирани с охраната на периметъра около НДК. Пропускателният режим в самата залата, където се е провеждал конгреса, е осъществяван от НСО.

Докладът на Ахмед Доган няма да бъде прочетен от него, а от друг представител на ДПС след 15.00 часа.

ИЗТОЧНИК: http://news.ibox.bg/news/id_1647187753

27 comments for “Насочиха газов пистолет срещу Ахмед Доган

 1. Дискусията във форума тече но както винаги по личните и самолюбиви теми, а не по важните за България. Цели 3 часа след инцидента в НДК не намирам дори 1 коментар от страна на евангелските пастори в този форум или във фейсбук въпреки изтеклата информация. Вместо това някои си пастор Ангел Петков отново и отново ни занимава с личната си особа и способности. Толкова е банално че просто няма накъде повече! Пастори къде сте? Да не би да прекарвате съботната си почивка в екзотични географски ширини или още не сте станали от леглото в съботния ден. Не следите ли новините? Как ще призовете божия народ на покаяние и социална ангажираност утре сутрин ако от днес не сте в час? Кой да говори за позицията на църквата ако не вие? Горко на това евангелско движение в което водачите мълчат като риби или се намират на общи приказки когато е застрашен етническия и религиозния мир на България!!!

 2. asno se vijda cvhe Dogan s lekota prilaga hvatki ot karatekata i izbytvayki pistoletcheto obezorajava pistoletkajiata sled koeto se farli v salto mortale za da grabne gazovia valter

 3. Грозев, в момента гледам новините и следя всичко в най-малкия детайл, уверявам те в това. Проблемът е прекалено важен, че да избързвам с каквото и да е мнение, а как ще призова утре божия народ към социална ангажираност, и за това бъде сигурен, знам какво и как да кажа. Никого не занимавам с „личната ми особа“, но когато другите се занимават с мен няма как да остана безпричастен.

 4. явно ЕС награби България че не се е справила с терориста от Бургас и сега всичко заснето на видео колко бързо реагират в рамките на час та чак и съдопроизводство започнаха а против мафиотите от 20 години чакаме съдопроизводство.

 5. Колеги, при такъв скандал, който може да е криминален, политически, инсцениран и т. н., не бива да се бърза с мнения.
  Знаете, че тепърва имат да се произнасят следствие, прокуратура, съд. Ще има и политически коментари от „най-ляво“, та до „най-дясно“. Ще има взаимни упреци в парламента, в медиите. Ще се търсят политически дивиденти в годината на изборите и прочее.
  Не можем да очакваме от нашите пастори, лидери и баш-лидери да вземат тутакси отношение по този скандал. Те не се изказват по злободневните църковни проблеми, та тук!…
  Иначе видеозаписът е такъв красноречив екшън, който съответства 100 % на нравите на Балканите…

 6. Никой не трябва да може да влезе на обществено събрание и да насочва оръжие от какъвто и да е тип.
  Представете си ако това стане утре на богослужение във вашата църква?

 7. На пръв поглед какво ни интересува? Тази новина с нищо не засяга евангелистите в България – дори обратното. Но само на пръв поглед!

  На второ четене тази новина е от ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗНАЧЕНИЕ за религиозния живот в България, за свободата на религията, за напрежението между вероизповеданията и идва в един много критичен момент когато се разглежда преамбюла на Закона за вероизповеданията в България. На случилото се ще бъде гледано като етническа и верска ситуация, въпреки политическия и произход и цели. Така представено се касае неимоверно много евангелското общество.

  Моля се и призовавам ръководството на –ОЕЦ– да излезе с моментална декларация по случилото се и ако това е само това да е било ПР! А много е възможно да излязат с версия че това било само проверка на охраната. Мълчанието в случая застрашава верския баланс в страната.
  Моля се и призовавам ръководствата на останалите религиозни организации, образователни училища и пасторското общение да вземат моментална позиция с писмени декларации по места и църкви.
  Моля се и призовавам дори хората които се изявяват като защитници на свободата но открито презират свободата в словото на Пастир.орг да превъзмогнат себе си и да се включат в защитата на истинската свобода на словото и вярата такава каквато е, а не такава каквато им се иска да бъде.

 8. Колеги, обърнете внимание на РАЗМИНАВАНИЯТА в политическите и професионалните коментари по повод „опита за покушение“.

  С. Станишев и Р. Петков веднага гракнаха срещу „дълго насажданата омраза“, която била причината за случилото се. Кой я „насажда“? Явно според тях това са политическите им опоненти…
  ДСБ, „Атака“ и РЗС подозират разигран „театър“ по сценарий за „мини екшън“. Кои са сценаристите и режисьорите? Явно според тях това са политическите им опоненти…
  Специалисти от НСО отричат успеваемостта на „опита за покушение“ с газовия пистолет. Те основателно посочват видимо неадекватния жест на „килъра“, който „насочи“ оръжието, но не успя да произведе изстрел…
  ГЕРБ осъдиха „мини екшъна“, но не направиха подробен анализ на случилото се. Въпреки че Доган се изказва в доклада си оскърбително за тяхната политика…

  Бих казал, че ГОЛЕМИЯТ ЕКШЪН тепърва ще се развихри!…

 9. Мнението на видни български интелектуални беше категорично, че това е театър. Проф. Божидар Димитров беше много директен в анализа си – запитан как ще анализира случая, отговори: „Не съм театрален критик, че да го анализирам“. Тази теза застъпи и акад. Георги Марков. Наистина, кате гледам сцената на забавен каданс, много неща ми се струват странни. Според мен ако този човек искаше да убие Доган шеше да го направи и никой нямаше да може да го спре. Абсурда е как ще тича през зала 1 на НДК към лидера на ДПС, който е най-охраняваният политик в България, без никой да го спре, после вади пистолет, след секунди Доган се обръща към него, чува се прещракване (произвежда изстрел, но оръжието засича), след кратка схватка той отново насочва пистолета към главата на Доган и отново се чува прещракване (втора засечка) и чак тогава се намесват другите, които не са от охраната, а от делегатите. В това време Доган се оказва на земята паднал по гръб, без никой да го е бутнал. Наистина всичко това е много подозрително. Акад. Марков каза, че сега има опасност Октай да бъде самоубит в затвора. Наистина тепърва ще се развихря големия екшън и само Бог може да ни опази.

 10. Да, колега Петков „театрото“ си е „театро“. Според мен действително тревожните елементи в „мини екшъна“ са следните:

  Новият лидер на ДПС Местан заяви с драматичен глас: „Ние ще възстановим демокрацията!“ Сякаш тя бе отлетяла при случилото се в НДК…
  Жестоката разправа на депутатите-биячи на ДПС се видя от целия български народ. Питам се: ако депутати бият така един неуспял атентатор, как ли ще започнат да бият при по-сериозни „посегателства“ срещу ДПС?…
  Току-що министър Цветанов обяви, че газовият пистолет не би могъл дори … да нарани, камо ли да убие… Ако това е вярно, остава въпросът: „Кому принесе полза този „мини екшън“?“ И още: „Има ли политически сценарий, колкото и лош да е той?“

  Както бе рекъл един мой талантлив съгражданин в една прочута поема: „Аз (просто) питам“…

 11. В. Пеев газовия му пистолет не може да нарани никого защото патроните са сигнални иначе с газов пистолет може да се убие човек , Това което се случи с А. Доган е някакъв скалъпен цирк и тепърва ще разберем с каква цел , но този който го е измислил не е голям професионалист за разлика от онези дето измислиха събарянето на двете кули в Ню Йорк през 2001г и сега доста хора наивно вярват че някакви си смешни талибани са нападнали Америка , Божидар Димитров е прав че това е театрална постановка , но както се казва в поговорката ,че “на лъжата краката са къси “ рано или късно истината ще лъсне

 12. Анджък, г-н Иван – нали и аз това казвам. Газовият пистолет на младежа Октай с двата звукови пишман-патрона и третия, пълен с „пипер“, са чисто и просто… кьор-фишеци… Ама, ако сте следили коментарите на политиците, щяхте да видите, че Л. Местан и на това не вярва. На него непременно му се иска да докаже кьоравата си теза, че „етническият мир“ е разбутан. Доган от няколко години припяваше тоя рефрен и вчерашният фарс му дойде „дюшеш“. Той иска да бъде героят, а на останалите остава да сърбат попарата…
  Само ахмаци обаче могат да се вържат на такива подмятания, защото младежът Октай си е от техните и ако ДПС не може да си овладее подведомствените си, то защо прехвърлят вината през нашия дувар?…

  Но пак предлагам да ги оставим тия неща на прокуратурата и съда да си свършат работата! Ние да си гледаме църковните дела, че в тях има доста дертове за оправяне…

 13. Поредният турски сапунен сериал,който ще продължи до изборите.Не може с патрон,пълен с лют червен пипер дори да се нарани човек.Освен това момчето е от един от тях-турче.В тази сапунка няма българско участие,а репутацията на България пред света е очернена.С 60 килограмов юмручен удар се троши ченето на мъж,а с 250 килограмов професионален удар може да се убие.А този професионален боксьор,сигурно има поне 350 килограмов удар,и ако искаше да убие Доган,можеше да го направи с голи ръце.
  P.S. Чувал съм бабите в пенсионерските клубове как коментират сапунените сериали.Да не превръщаме PASTIR.ORG в пенсионерски клуб.

 14. Защо Доган си подаде оставката? За първи път от 1989г., етническите турци и мюсюлманите в България имат повече от едно политическо представителство. Организацията на Касим Дал набира все по-голяма популярност като обединява в своите радици всички недоволни от Доган и ДПС етнически турци в България. Това, от своя страна раздвоява „турския“ вот и разбива политическия монопол на ДПС. Страхувайки се от провал на предстоящите парламентарни и други избори, Доган се оттегля, за да не поеме политическа отговорност за евентуален изборен провал и да остане в историята като най-устойчивия политик на българския преход.

  От друга страна, прокурорските проверки, най-вероятно, започват да затягат „примката“ около „обръча“ от фирми на Доган. С цел запазване на имиджа на ДПС и за да увеличи изборните шансове на партията, Доган се оттегля. Слизайки от политическата сцена, най-вероятно, Доган се надява да избегне персоналните предизборни атаки на ГЕРБ, Цветанов, МВР и Прокуратурата, срещу него самият и срещу ДПС.

  Тези, които следят политическите процеси през последните 24 години, биха могли да забележат, че винаги преди избори ДПС се опитва да консолидира „етническия“ вот, чрез насаждане на страх в българските мюсюлмани и етническите турци! Скандалът пред софийската джамия, съдебните процеси срещу пазарджишките имами, а сега и „атентата“ срещу Доган, са опити за всяване на страх и предизборна консолидация на електората.

 15. Тони по-важно е как това се отразява на верския баланс на България. защото ако това което казваш е вярно следващата стъпка е ислямски ВУЗ. А какво след това?

 16. Вазлюбени братя пастори и вси4ки христиани от Балгария, добре е да вземем савет от БОГА И БИБЛИЯТА при всяка ситуатсия как да постапим и как да отговарямя когато ни питат . МАДРОСТ ОТ ГОРЕ 4иста миролюбива . Говоренето ни да баде да да, не не ,понякога когато трябва да мал4им . НАШАТА ВАЖНА НАМЕСА Е САМО МОЛИТВА специално за тая ситуатсия .ОТ БИБЛИЯТА НОВИЯ ЗАВЕТ ПАРВО ПОСЛАНИЕ КАМ ТИМОТЕЯ глава втора от парви стих И таи, увещтавам преди вси4ко , да отправяте молби ,молитви ,прошения ,благодарения,за вси4ките 4оветци ,-2стих за царе,и за вси4ки които са високопоставени,за да поминем тих и спокоен живот в пално благо4естие и сериозност -3 стих това е добро и благоприятно пред БОГА нашия СПАСИТЕЛ които иска да се спасят вси4ките 4оветци и да постигнат до познанието на ИСТИНАТА , защото има само един БОГ , и един ходатаи между БОГА и 4оветците 4овекат ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС . Нашата работа е да се молим и благоветстваме ЕВАНГЕЛИЕТО

 17. Ако мога и аз да използвам на д-р Пеев лафа
  анджък Иване който и да си и от където и да си.
  Единствения разумен въпрос в дискусията която ни касае.
  Toни Еленков като водител и на деноминация и на институция не смяташ ли че цялата тази инсценировка касае изкючително много евангелистите?
  Опитах да предизвикам вниманието на ОЕЦ и деноминациите в декларация за разграничаване от случилото се и световното мнение
  от самото си начало 2013 започва много да прилича на 1993 етническо религиозните размирици преписани на невъздържаните буйства на млади евангелисти с т.нар. гонение на сектите.
  Интересно ми е да попитам и за темата на проповед на п-р Петков тази сутрин който толкова усърдно гледа новините до късно снощи за да се подготви актуално
  В нашата църква например тази сутрин се проповядва за любовта без която не можем…

 18. За сведение на Грозев, коментари на политическите събития обикновено не правя през време на богослужения и не по време на проповедите. Проповядвам това, което е актуално за вярващите и за което чувствам, че трябва да им говоря. Анализ на събитията правя по съвсем различен начин. Но, все пак, ако толкова много те интересува, темата беше „Как да съхраним вярата си в една враждебна обстановка“, или как да останем верни на Бога в конкретната обстановка, в която живеем. А навикът да следя новините добих във военното училище, където това беше задължително. Но правя това не за да се подготвя за проповедите, а за да бъда информиран за случващото се и ако бъда запитан за коментар от вярващите да съм в състояние да дам адекватен отговор. Освен това, всяко събитие, което пряко засяга националната сигурност живо ме интересува и от професионална гледна точка.

 19. Г-жа Елена, като имаме предвид ужасния Ви правопис, според който сте сбъркали дори името на родината ни Б-Ъ-лгария, речетативът Ви ми заприлича много на говоренето на извънземен представител.
  Цитираният текст от І Тимотей 2:1 („първи“ се пише с „ъ“, а не с „а“) трябва ли да ни подскаже, че под „царе“ и „високопоставени“, за които трябва да се молим катадневно и ежечасно в евангелските църкви, би трябвало да разбираме бившия и настоящ лидер на ДПС? Не е ли по-добре да оставим имамите да свършат тази работа? Моля, пояснете ми, защото се чувствам страшно объркан от Вашето закодирано послание, както когато съм чувал неясните „пророчества“ на баба Ванга по телевизията…

 20. Г-н Иван, за верския баланс в България ще се погрижи Религиозния съвет, член на който е ОЕЦ. Що се отнася до ислямски институт, такъв съществува със същият статут като ВЕБИ и св. Тривелий. Най-вероятно ислямския институт има и институционална акредитация, точно както ВЕБИ и чака институционално разкриване от българския парламент като ВУЗ с държавна акредитация.

 21. Г-н Петков колкото и всички да сме впечатлени от вашите умения квалификации и професионални характеристики много над административните изисквания за професията ви ще се наложи да пропуснем и наместо това да помолим колегата Еленков за малко повече информация. Дали въпросният съвет е нсРОБ (произнася се не-се-роб за да не е не-се-ро както беше първоначално) e същия който споменува предстоящият на значително ниско ешелонно ниво п-р Пилев? Защото последният пък пише за някакво писмо към нсРОБ което така и никой не публикува. Къде можем да намерим същинския текст който може би г-н Еленков ще ни предостави?

 22. Г-н Георгиев, само отговорих на въпроса на г-н Грозев. За другото съм съгласен с теб.

 23. Колега Георгиев, до ден-два ще публикувам устава и учредителния протокол на въпросния Религиозен съвет.

 24. НСРОБ е създаден през 2008-2009 година по модела на братска Русия http://news.ibox.bg/news/id_16867099
  Дори тук сте го писали виждам без особен успех http://pastir.org/news/603

  НСРОБ е особено активен през 2011 с национална конференция за която ни осведомява вашия официален орган Евангелски вестник http://old.evangelskivestnik.net/news.php?n=2010

  Конференцията се провежда във Вършец в спа хотела на протестантите братя Маринови http://www.youtube.com/watch?v=KtJaGRZIEpI&feature=player_embedded

  През 2011 се срещат и с царя http://www.kingsimeon.bg/news/show/id/254 покрай действията на “Атака” http://www.ndsv.bg/content/3997.html след което излизат с декларация http://btvnews.bg/1836335532-Religiite_u_nas_sreshtu_nasajdaneto_na_omraza.html

  А през 2012 посещават Армения http://gantegh.agbubulgaria.org/?p=587 а после и Европейския парламент http://www.grandmufti.bg/bg/news-from-bulgaria/2983-natzionalniya-savet-na-religioznite-obshtnosti-poseti-evropeiskiya-parlament.html

  г-н Петков или другите свещеници били ли са предупреждавани да не дискутирате вътрешна църковна информация във връзка с членуването в НСРОБ?

 25. Драги „DIDO85“, публична тайна е, че някои ръководства на Евангелски деноминации, както и т. нар. ръководство на ОЕЦ ЗАБРАНЯВАТ на подведомствените си да изнасят „вътрешна информация“. Ще посоча два примера:

  Първо, ръководствата на деноминациите с бивши (и настоящи) членове с „агентурна ангажираност“ направиха всичко възможно ДА ПРИКРИЯТ данните. Някои председатели дори ИЗЛЪГАХА с подписани от тях и ръководствата им документи, че „агентите“, посочени от Комисията, не били … „агенти“. Така се прикриват и финансовите гафове, особено когато са неправомерни, какъвто бе случаят с принудителното изискване на декларация от свещенослужителите да дават 10 % от заплатите си на касата на СЕПЦ.

  Второ, участието на п-р Николай Неделчев в НСРОБ буди у мен огромно недоумение. Той не е нито специалист в областта на религиознанието – в исторически, теологичен и т. н. смисъл, нито е упълномощен от ВЕБИ или от евангелските представителства да бъде евангелски пълномощник. Чуваме, че г-н Неделчев ходи в арабски страни, „чете лекции“ пред мюсюлмани, но официални данни за неговите одисеи ние не получаваме. Затова у мен продължава да напира въпросът: „Кой упълномощи Неделчев да се представя като евангелски „пълномощник“ в НСРОБ?“

 26. Защо пропускате факта, че агент Сава бе наследен от агент Павел? Изводите си направете сами!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *