МОЛИТВА за ВАНЯ

35 дни изминаха. През което време може да се сподели за много победи и чудеса. Множество сложни и натоварващи изследвания. Ваня бе подложена на три тежки операции. Сега тя звучи добре. И вярвам, че Бог върши всичко това. Битката още се води и можем да воюваме до Спечелването й. Силния е от към нас, нека продължим да издигаме глас на молитва към Бога за Ваня! Бъдете насърчени и благословени.

10 юли 2012 Снощи Ваня бе доста ведра. Днес звучи притеснено. Нека да я подкрепяме в молитва, за скорошно раздвиждване на дясната половина – ръка и крак, a и на пълно раздвиждане на всички части и контрол.

9 юли 2012 Ваня се е обадила. Да, тя е позвъняла. Операцията е минала. Настанили са я направо в обикновенна стая и е излязла от упойката. Благодаря на Богa!

7 юли 2012 Да продължаваме да се молим за Ваня. Преди минутки ми се обади. Не може да спи и има проблем със стомаха. Започнала е да движи лявата ръка. Изцяло е на чужди грижи. Бързо се уморява. Минал е доктора за операцията в понеделник и я насърчил. Тя е благодарна на Бога за всичко.

6 юли 2012 Докторът е доволен от вчерашния ядрено магнитен резонанс. Тумора е добре изчистен. Имало е опасност да е сериозно засегнат нерв, който дава свобода за управление на дясната ръка, но се оказва, че е запазен. Следващата операция ще е в понеделник (9 юли 2012), а резултата от биопсията ще е ясен другата седмица. Бог да даде раздвиждаване на крайниците и да я зарадва. Да има сили за следващата операция и Бог да управлява докторите.

5 юли 2012 Извели са Ваня от интензивния сектор. Разбрахме, че е много уморена, спи и избягва да говори, понеже я боли. Още няма контрол над десните крайници.

4 юли 2012 Операцията е приключила, но са работили само по изчистване на тумора. Ще има още една операция за присаждане на костиците. Възможно е да е в петък или пък в понеделник в зависимост от състоянието на Ваня.

3 юли 2012 ВТОРНИК – операция! Първо един екип ще оперира за отстраняване на тумора, след, което друг екип ще се заеме със поставянето на костиците, които тук в България при някоя от операциите са махнали. Бог да укрепи Ваня и да я изпълни със мир и радост. Операциите започват рано сутринта, планували са да се започне в 6 часа или българско 7ч. Който има на сърце може да се моли и сега и през цялото време!

2 юли 2012 Днешната интервенция е продължила доста по-дълго. Знаем, че са я изкарали в съзнине. И утре рано започват с операциите.

1 юли 2012 Ваня е с бодър дух, знае че я подкрепяте. Всичко е в Божиите ръце. Той има план и вярвам, че всичко съдейства за добро. Аз като сестра много исках да замина за Германия при нея преди операцията, но явно пътя ми е затворен.

27 юни 2012: Операцията се отменя! Оказва се, че тази подутина се храни от кръвта на Ваня и сега трябва да спрат да стига кръв там. И също 2 прешленчета са били махнали тук в България при операциите. Докторите ще подготвят Ваня за операция другата седмица, вероятно във вторник.

25 юни 2012: Ваня вече е в болницата в Тубинген. Професора иска да направи изследвания да прецени дали една операция ще прави или две. Момичето, което е с Ваня се казва Вики – молете се и за нея. А името на професора е Татагиба. Определено само Бог е силен и верен да разреши всичко и да даде съвършенно здраве на Ваня.

Пост и молитва за нашата приятелка и сестра Ваня Иванова – гр. Първомай. Ваня се нуждае от изцеление. Тя претърпя две операции в България на врата поради туморно образование. В момента има голяма подутина на врата и не може да си движи едната ръка. Състоянието й се влоши доста през последните дни. Моля да я подкрепим с пост и молитва всички заедно на 26.06.2012 г. /деня, в който е насрочена операцията в Германия/ до 30.07.2012 г.

Включете се в молитвената група във Фейсбук и Molitvata.com с коментар в кой ден ще постите и съобщете на вашите младежки събирания и църквата. Също така моля, да разпространите тази покана до ваши приятели във Фейсбук. Нека всеки, който ще поеме ден в пост да ни пише на кои ден ще пости, за да направим график и да няма и един ден, без някой, който да пости. Можете да изпращата съобщения директно на reni.zaharieva@gmail.com или във Фейсбук

Рени Захараиева

4 comments for “МОЛИТВА за ВАНЯ

  1. da stesemolim sa naschata sestra,ste ia isdigame pred Bog sa iszelenie i pulno vazstanoviavane!

  2. А Той й рече: дъще, твоята вяра те спаси; иди си смиром, и бъди
    здрава от болестта си.

  3. Как е Ваня?
    Много поздрави и целувки.

  4. Пишете, как е Ваня!! Целуваме те! С ТЕБ СМЕ!!!! БОГ ДА Е С ТЕБ!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *