Mолитва срещу коронавируса

Мисионерската комисия към Световното общение на Асамблеи на Бога (Световното петдесятно движение) разпространи призива на Генералния суперинтендант на Петдесятното движение в Сингапур – п-р Доминик Йео, за спешна мобилизация за молитва срещу разпространението по света на коронавируса, наречен „КОВИД-19“. Ето и превод на извадки от неговия призив:
Скъпи ходатаи,
Налице е спешна нужда от ходатайствена молитва срещу вируса КОВИД-19, който засяга хора по целия свят. Изключително важно е във време на криза църквата да се издигне и да бъде стандарт.
Време е за действие!
Призовавам за глобална молитвена мобилизация на църквите и християните за събаряне на крепостите на този вирус във всяка нация.
Започвайки от понеделник, 24 февруари, нека да се молим заедно с някой друг всеки ден от 7:00 ч. вечерта. Може да се молите със семейството си на вечеря, с приятели или колеги, дори изберете някого по телефона и се молете.
Ние ще продължаваме да се молим, докато вирусът бъде унищожен. Чрез нашата смела изповед на вяра аз вярвам, че ние ще победим вируса КОВИД-19.
И аз призовавам всички вярващи и църкви да се включим в тази световна ходатайствена молитва срещу коронавируса, а всички, които имат възможност, да се включат и в ежедневните молитви в 7:00 ч. вечерта.
Едно доуточняване – става въпрос за молитва, в която вярващите от всеки народ да се молят от 7:00 ч. местно време. Така пред Бога ще се образува една молитвена щафета, в която всеки час народите от съответния часови пояс ще издигат гласа си към Господа.
Вярвам, че ще бъде в молитва заедно с нашите братя и сестри от целия свят!

3 comments for “Mолитва срещу коронавируса

  1. Господи,аз заставам срещу причинителя на този вирус-старовремската змия и казвам:Ти вирус узсъхни във името на Исус от Назарет.Благодаря ти Господи,че ти се грижиш за нас.Помогни ни да разберем времето във което живеем и да бъдем кротки и смирени и слушаши твоят глас.Нека следваме твоите стъпки и да не се съобразяваме със този свят,но да се изпълваме със духа ти!Амин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *