МЛАДЕЖКА КОНФЕРЕНЦИЯ в СОФИЯ

Здравейте пастори и съработници,
предстои конференция, която ще е благословение за всеки млад човек, който желае да прослави Бог със своя живот. По време на конференцията ще имаме специално време на общение, обяд и следобедна сесия за младежки пастори, лидери и ръководители. Вашите младежки ръководители и младежки групи са добре дошли!

За записване на младежки ръководители за специалното общение и обяд и при нужда от съдействие за настаняване на гости и групи по време на конференцията се обадете на: 0898 638 338 – Тереза и 0893 666 891 – Максим.

Християнски Център София
Иван Г. Хазърбасанов

Добре дошли на Младежка Конференция: Служител Дейвид Джон (David John or Min. DJ) или „ Служител ДиДжей” както емоционално го наричат e предан съпруг, горд баща и Младежки Пастор на Слово на Вяра Интернационален Християнски Център с Младежко Служение „Прослави Бога” (Glory Phi God). Това служение съществува за да учи и да помогне на младите хора да прославят Бог с дух, душа и тяло. Това е основната мисия на която Min. DJ е посветен през последните години.

Той е завършил Слово на Вяра Учебен Център през 2003г. През своята кариера като служител е получил награди и благодарности от организации като Национален Конгрес за Икономическо развитие на местните общини – NCCED, Образователен Център за Младежи – DEFY, Комисия за домонастаняване в Детроит – DHC, Младежка Фондация Детроит – DYF и Студентски Съвет на град Детроит – CofDSC.

Като талантлив проповедник, певец и емси (конферансие и церемониал майстор) уникалния стил на служение на Ди Джей е забавен и резултатен. Неговата любов към Бог и Неговите хора е главния мотив на неговото желание да бъде полезен и плодотворен за Божието Царство.

Март, 12 – 14 ‘2010

Петък, 12 от 19.00

Събота, 13 от 11.00 – 13.00, 14.00 – 15.30 и 18.00

Неделя, 14 Богослужение от 11.00 и Специална вечер от 18.00

Конференцията е за всички тинейджъри и младежи, които желаят да прослаят Бог със своя живот!

Конференцията е за всички родители на тинейджъри и младежи, които искат да бъдат добри настойници на благословенията, които Бог им е дал – тяхните деца!

Християнски Център София

Гр. София, Люлин, ул. „Арх. Георги Ненов” # 27

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *