Конференция „Местната Църква е Божият План за Спасение на Света”

Конференция „Местната Църква е Божият План за Спасение на Света”

17 – 20  Април  2008

Християнски Център София

София, кв. Красна поляна, бул. Възкресение 64

киносалон “Св. св. Кирил и Методий”

тел. (02) 920 4145, www.sofiacenter.com

 

Вярваме, че дните на тази конференция са определени дни от Господ за божествен пробив в живота и служението ви!

Преломен момент и нов шанс за нашия Бог да ни помогне и подготви да живеем в пълнотата на Неговото Благословение в настоящата 2008 година и за бъдещето напред!

Тук по долу ще намерите подробна програма на темитe на конференцията. Вярваме, че поучението е полезно за вас и служенията във вашите църкви.

На уеб адрес www.sofiacenter.com може да видите 5 минутно видео, специално записано от Бишоп Дейвис за конференцията. *(Виж бележката по долу.)

Добре Дощли! Пастор Иван и Габи

 

ПРОГРАМА:

Четвъртък, 17

19.00ч. – Откриване на конференцията

Пастора и неговото семейство. Как да се справиш с напрежение, финансово, духовно, изкушение. – Епископ Джордж Дейвис.

Петък, 18

9.30 – Молитва.

10.00 – 12.30 –  Основи на Вяра. Властта на вярващия. Обучение за детско служение.

 14.00 – 16.00  Обучение за успешно евангелизиране. Обучение за детско служение. Обучение за младежко служение.

19.00 – Вечерно събрание

Наранения овчар/Изцелител на сърцесъкрушените. – Епископ Джордж Дейвис.

Събота,19

9.30 – Молитва

10.00 Специална сесия Въпроси & Отговори само за пастори и съпруги с Епископ Джордж Дейвис и Пастор Ейприл Дейвис. Заедно с време на общение и насърчение е предвидена да помогне в изграждането на успешно семейство и църква.

10.00 -12.30 Обучение в помощни служения. Обучение в детско служение.

14.00 – 16.00  Обучение за успешно евангелизиране. Обучение в детско служение. Обучение за младежко служение.

19.00 – Вечерно събрание

Как да бъдеш воден от Святия Дух ? – Пастор Деймън Грийн.

Неделя, 20

10.30 – Молитва

11.00 – Богослужение с Пастор Роберт Брукс.

19.00 – Богослужение с Концерт – Евангелизация

 

* Улеснение за родителите – детско служение, занимания и забавления за децата по време на вечерните и неделните богослужения.

* Дневните сесии се провеждат едновременно в две до три различни зали.

* За Дневните сесии има подготвени безплатни работни тетрадки със записки на поучението.

* Паузите между сесиите са прекрасна възможност за запознанства и общение.

 

 

ТЕМИ на конференцията:

Пастирско служение. Пастора и неговата съпруга. Пастора и неговите деца. Наслаждавай се на семейството си. Семейни взаимоотношения, разпределение на ролите и отговорностите. Пастора и неговите принципи на работа и служение. Пастора и овладяване на напрежението. Пастора и финансиите. Пастора и духовните въпроси. Пастора и изкушенията. Как да преодолеем стреса и отражението на проблемите в служението на личния живот и семейството на пастора.

Вяра. Как да оперираме с Божия вид вяра.  Властта на вярващия.

Молитва – как да бъдеш воден от Святия Дух. Духовен разтеж и развиване на

по – добро слушане на Духа.

Детско Служение. Развиване на детско служение и неделно училище. Как да водим децата при Христос. Приготвяне на билейски уроци за детското служение.

Младежко служение. Изграждане на младежко служение от ниво нула. Седем неща, които насърчават вълнение в младежката програма. Приоритети на младежкото служение. Създаване на младежко кредо.

Евангелизация. Как успешно да достигаме хората в нашия град. Изграждане на тим за евангелизация. Анатомия на домашните групи и общения.

Помощни служения – грижа за хората и сила за растеж на църквата.

 

 

ПРОПОВЕДНИЦИ:

Джордж Дейвис служи като старши пастор в Християнски Център Вяра в Джаксънвил, Флорида. През 1996 г. той и семейството му напускат Детройт, Мичиган и се местят в Джаксънвил, Флорида, за да започнат служението си. Под помазаното му ръководство църквата се разраства от 12 на 4000 човека.

Това е само начало на видението. Бог влага в сърцето му да изгради и други църкви. Днес Джордж Дейвис, ръководи църкви в Джаксънвил, Орландо, Тампа, Маями и Талахаси, Флорида и Норфолк, Вирджиния, с видение да установи нови църкви в Джорджия, Северна и Южна Каролина.

Неговите проповеди могат да бъдат гледани в седмичното телевизионно предаване „Роден за Победа”. http://www.fccfl.org/

 

Роберт Брукс служи като Главен Асистент Пастор и Младежки Пастор в Християнски Център Вяра, Джаксънвил, Флорида.

Пастор Брукс служи седмично на младежи от 12 до 18 в атмосфера на веселба, общение и служение с Божието Слово. В посока на видението, младежите се обучават в Словото по достъпен начин.

 

 

 

 

Деймън Грийн е завършил Библейското Училище Леймън  и по-късно Библейския Тренировъчен Център Слово на Вяра  през 1992 под ръководството на  епископ Кийт А. Бътлър в Саутфийлд, Мичиган. Пастор Грийн е служил в следните места:  Улични и Затворнически служения – Мичиган и Флорида; Служение за персонала на църквата в Джаксънвил, Флорида (Епископ Джордж Л.  Дейвис) и във Финикс,  Аризона (Епископ Кийт А. Бътлър и Кийт А. Бътлър II-ри) В момента е Инструктор в Библейското Училище и Асистент Пастор в Християнски Център  Вяра – Орландо, Флорида.

 

Даян Уудс в момента служи като Ръководител Евангелизации в Християнски Център Вяра, Джаксънвил, Флорида, Епископ Джордж Л. и Пастор Ейприл Р. Дейвис, Главни Пастори. Изпълнявайки Божията заповед  тя продължава да достига масите чрез усилията на общността за евангелизация, улични свидетелства, затворническо служение. Тя е пътувала до Хондурас, Хаити  и България за да проповядва Божието Слово. Завършила е Училището за Служители на Слово на Вяра, под ръководството на Кийт А. Бътлър в Саутфийлд, Мичиган.

 

Вики БеЛюи е детски служител в Християнски Център Вяра Джаксънвил, Флорида, САЩ. Тя е завършила Библейския Тренировъчен Център Слово на Вяра под ръководството на Епископ Кийт А. Бътлър в Саутфийлд, Мичиган. Тя служи на деца вече 15 години. Книгата Притчи ни казва да обучаваме децата по начин, по който те да вървят, така че когато пораснат, да не се отдалечат от Господ. Тя вярва, че Бог има велик план да използва децата на света за да прославят името му и да занесат надежда там, където изглежда безнадеждно.

 

* Бележка: (Превода на DVD-то не е правен в България и има грешки, неправилно преведени и употребени думи, поради което моля за вашата снизходителност. Въпреки грешките видеото ще ви даде представа за главния говорител на вечерните богослужения и част от дневните пасторски сесии.)

 

 

Християнски център София е протестантскa църквa, посветенa да помогне на всеки човек чрез вяра да познае Бога и да приеме дара на спасение за вечен живот, да има благословение и божествен успех във всяка област на своя живот.

 

1 comment for “Конференция „Местната Църква е Божият План за Спасение на Света”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *