КАЛЕНДАР 2022 и джобен НОВ ЗАВЕТ на издателство ВЕРЕН

КАЛЕНДАР 2022 с библейско есе за всеки месец (издателство ВЕРЕН)
Настолен календар за 2022 г на издателство ВЕРЕН. Това, което го прави  различен от всички останали календари е есето на библейска тема за всеки месец от годината (намира се на гърба на всеки месец). За 2022 година 12-те есета са свързани с по един от популярните и празнувани църковни празници в България. Така не само ще се радвате на красивите снимки, справките за празници и събития, а ще имате и повод за размишление и четене. Това е една отлична възможност да споделите благовестието с близки и приятели по един различен и приятен начин.

Календарът е с 13 листа, цветен. Форматът е 24/17 см, което позволява при желание да бъде поставен и на стена. Има място за бележки за всеки ден от годината и календариум за цялата година. Включена е допълнителна информация за именните дни и по-важните православни църковни празници през 2022. Предвидено е място за отбелязване на лични и семейни събития.

https://veren.bg/настолен-календар-за-2022-с-библейски-текст-за-всеки-месец__15382

НОВИЯТ ЗАВЕТ С ПСАЛМИ И ПРИТЧИ (РИ Верен) джобен

Това е деветото издание на Новия Завет на издателство ВЕРЕН. Форматът е ДЖОБЕН, 10/16 см, корицата е с елегантен дизайн и кадифено покритие, с интегрална подвързия. Този тип подвързия съчетава предимствата на книгите с твърда подвързия и гъвкавостта на книгите с мека подвързия.
Изданието е с ПРЕПРАТКИ. Това е първото съвременно джобно издание на Новия Завет с препратки в текста.

https://veren.bg/новият-завет-с-псалми-и-притчи-(ри-верен-джобен)__15928