Епископ говори открито за локдауни и ограничения

Има послания, които са написани с душа и сърце и всяка дума в тях пулсира. Точно такова е посланието на архипиепископ Карло Мария Вигано към Доналд Тръмп.

Моля, прочетете го и го споделете с колкото може повече хора. Залогът е твърде висок, за да го игнорираме!

Таня Тодорова

«В ход е глобален план, наречен „Голямото зануляване“. Негов архитект е глобален елит, който иска да покори цялото човечество, налагайки принудителни мерки, с които драстично да ограничи индивидуалните и граждански свободи. В няколко държави този план вече е одобрен и финансиран. В други е все още в ранен етап. Зад световните лидери, които са съучастници и изпълнители на този адски проект, стоят безскрупулни персонажи, които финансират Световния икономически форум и Събитие 201, популяризирайки техния дневен ред.
Целта на „Голямото зануляване“ е налагането на здравна диктатура, която ще въведе либертицидни мерки, скрити зад примамливи обещания за осигуряване на универсален доход и анулиране на индивидуален дълг. Цената на тези отстъпки от Международния валутен фонд ще бъде отказ от частна собственост и спазване на програма за ваксинация срещу Covid-19 и Covid-21, насърчавана от Бил Гейтс в сътрудничество с големите фармацевтични групи.»

На 30 октомври 2020 г. много световни медии публикуваха поредното отворено писмо на архиепископ Карло Мария Виганò до президента на САЩ Доналд Тръмп. 

Архиепископ Вигано моли Тръмп да спаси света от „Голямото зануляване“

Бившият нунций в САЩ: В ход е глобален заговор срещу Бог и човечеството

Списание Осем преведе отделни фрагменти от него:

Господин Президент,

Позволете ми да се обърна към вас в този час, в който съдбата на целия свят е застрашена от глобален заговор срещу Бог и човечеството. Пиша ви като архиепископ, като наследник на апостолите, като бившия апостолски нунций в САЩ. Пиша ви насред мълчанието както на гражданските, така и на религиозните власти.

Ежедневно усещаме многобройните атаки на онези, които искат да унищожат основата на обществото: естественото семейство, уважението към човешкия живот, любовта към страната, свободата на образованието и бизнеса. Виждаме глави на нации и религиозни лидери, които се примиряват с това самоубийство на западната култура и нейната християнска душа, докато основните права на гражданите и вярващите се потъпкват.

В ХОД Е ГЛОБАЛЕН ПЛАН, НАРЕЧЕН „ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ“. НЕГОВ АРХИТЕКТ Е ГЛОБАЛЕН ЕЛИТ, КОЙТО ИСКА ДА ПОКОРИ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО, НАЛАГАЙКИ ПРИНУДИТЕЛНИ МЕРКИ, С КОИТО ДРАСТИЧНО ДА ОГРАНИЧИ ИНДИВИДУАЛНИТЕ И ГРАЖДАНСКИ СВОБОДИ. В НЯКОЛКО ДЪРЖАВИ ТОЗИ ПЛАН ВЕЧЕ Е ОДОБРЕН И ФИНАНСИРАН. В ДРУГИ Е ВСЕ ОЩЕ В РАНЕН ЕТАП. ЗАД СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ, КОИТО СА СЪУЧАСТНИЦИ И ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ТОЗИ АДСКИ ПРОЕКТ, СТОЯТ БЕЗСКРУПУЛНИ ПЕРСОНАЖИ, КОИТО ФИНАНСИРАТ  СВЕТОВНИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ И СЪБИТИЕ 201, ПОПУЛЯРИЗИРАЙКИ ТЕХНИЯ ДНЕВЕН РЕД.

Целта на „Голямото зануляване“ е налагането на здравна диктатура, която ще въведе либертицидни мерки, скрити зад примамливи обещания за осигуряване на универсален доход и анулиране на индивидуален дълг. Цената на тези отстъпки от Международния валутен фонд ще бъде отказ от частна собственост и спазване на програма за ваксинация срещу Covid-19 и Covid-21, насърчавана от Бил Гейтс в сътрудничество с големите фармацевтични групи.

Отвъд огромните икономически интереси, мотивиращи организаторите на „Голямото зануляване“, налагането на задължителна ваксинация ще бъде придружено от изискването за здравен паспорт и цифров документ за самоличност, с последващо проследяване на контактите на населението на целия свят. Тези, които не приемат тези мерки, ще бъдат затворени в лагери или поставени под домашен арест, а цялото им имущество ще бъде конфискувано.

Г-Н ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ НАЯСНО – В НЯКОИ ДЪРЖАВИ „ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ“ ЩЕ БЪДЕ АКТИВИРАНО МЕЖДУ КРАЯ НА ТАЗИ ГОДИНА И ПЪРВОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2021 Г. ЗА ТАЗИ ЦЕЛ СЕ ПЛАНИРАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ БЛОКИРОВКИ, КОИТО ОФИЦИАЛНО ЩЕ БЪДАТ ОБОСНОВАНИ С ПРЕДПОЛАГАЕМА ВТОРА И ТРЕТА ВЪЛНА НА ПАНДЕМИЯТА. ВИЕ ДОБРЕ ПОЗНАВАТЕ СРЕДСТВАТА, КОИТО СА БИЛИ ИЗПОЛЗВАНИ ЗА ВСЯВАНЕ НА ПАНИКА И ЛЕГИТИМИРАНЕ НА ДРАКОНОВСКИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ НА ИНДИВИДУАЛНИТЕ СВОБОДИ, ИЗКУСНО ПРОВОКИРАЩИ СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА.

Архитектите на тази криза ще я използват за стартиране на „Голямото зануляване“. Така ще нанесат последния удар на свят, чието съществуване и памет искат напълно да отменят.

Но този свят, г-н Президент, включва хора, с техните убеждения, институции, вяра, култура, традиции и идеали. Хора и ценности, които не действат като автомати и не се подчиняват като машини, защото са надарени с душа и сърце. Защото те са обвързани от духовна връзка, която черпи силата си отгоре, от онзи Бог, който нашите противници искат да предизвикат, точно както Луцифер правеше в началото на времето с неговия „Non serviam” („няма дя служа“ – от лат.)

МНОГО ХОРА СЕ ДРАЗНЯТ ОТ ТОВА ПОЗОВАВАНЕ НА СБЛЪСЪКА МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА „АПОКАЛИПТИЧНИ“ НЮАНСИ, КОЕТО СПОРЕД ТЯХ РАЗБУНВА ДУХОВЕТЕ И ИЗОСТРЯ РАЗДЕЛЕНИЕТО. НЕ Е ИЗНЕНАДВАЩО, ЧЕ ВРАГЪТ Е ЯДОСАН ОТ ТОВА, ЧЕ Е РАЗОБЛИЧЕН, ТОЧНО КОГАТО ВЯРВА, ЧЕ Е ДОСТИГНАЛ ЦИТАДЕЛАТА, КОЯТО СЕ СТРЕМИ ДА ПОКОРИ НЕОБЕЗПОКОЯВАН. ИЗНЕНАДВАЩОТО ОБАЧЕ Е, ЧЕ НЯМА КОЙ ДА АЛАРМИРА.

Точно когато съучастието на  медиите успя да направи прехода към Новия световен ред почти безболезнен и незабелязан, на бял свят излизат всякакви измами, скандали и престъпления.

Допреди няколко месеца беше лесно да се очернят като „теоретици на конспирацията“ осъдилите тези ужасни планове, които сега виждаме да се изпълняват до най-малките подробности. Никой до миналия февруари никога не би си помислил, че във всичките ни градове гражданите ще бъдат арестувани просто за това, че искат да вървят по улицата, да дишат, да държат бизнеса си отворен, да ходят на църква в неделя. И все пак сега това се случва по целия свят.

И ДОКАТО ПОЛИТИЦИТЕ СА БАРИКАДИРАНИ В СВОИТЕ ДВОРЦИ, ОБНАРОДВАЩИ УКАЗИ КАТО ПЕРСИЙСКИ САТРАПИ, БИЗНЕСЪТ ПРОПАДА, МАГАЗИНИТЕ СЕ ЗАТВАРЯТ И ХОРАТА СА ВЪЗПРЕПЯТСТВАНИ ДА ЖИВЕЯТ, ПЪТУВАТ И РАБОТЯТ. ВЕЧЕ СЕ ВИЖДАТ КАТАСТРОФАЛНИТЕ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПОСЛЕДИЦИ ОТ ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ. САМОУБИВАТ СЕ  ОТЧАЯНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ, НО И НАШИТЕ ДЕЦА, ОТДЕЛЕНИ ОТ ПРИЯТЕЛИ И СЪУЧЕНИЦИ, ПРИНУДЕНИ ДА СЕДЯТ У ДОМА САМИ ПРЕД КОМПЮТЪРА.

И все пак, в центъра на тази мрачна картина, в този очевидно неудържим напредък на „Невидимия враг“ се появява елемент на надежда. Противникът не знае как да обича и не разбира, че не е достатъчно да се осигури универсален доход или да се отменят ипотеките, за да се подчинят масите и да бъдат склонени те да ги маркират като говеда. Този народ, който твърде дълго е търпял злоупотребите с омразна и тиранична сила, преоткрива, че има душа. Разбира се, народът не желае да замени свободата си с хомогенизиране и отмяна на неговата идентичност. Народът започва да разбира стойността на семейните и социалните връзки, на корените на вярата и културата, които обединяват честните хора.

Това  голямо зануляване е предопределено да се провали. Защото тези, които са го планирали, не разбират, че все още има хора, готови да излязат на улицата, за да защитят правата си, да защитят близките си, да дадат бъдеще на своите деца и внуци. Изравнителната безчовечност на глобалистическия проект ще се разбие жалко в лицето на твърдата и смела опозиция на децата на Светлината. Врагът има Сатана на своя страна, който знае само как да мрази. Но на наша страна имаме Всемогъщия Господ – Богът на армиите, подготвен за битка, и Пресвета Богородица, която ще смаже главата на древната Змия. „Ако Бог е на наша страна, кой ще бъде против нас?“ (Римляни, 8:31).

Г-н Президент, Вие добре знаете, че в този решаващ час САЩ се считат за крепостната стена, срещу която започнаха войната защитниците на глобализма. Доверете се на Господ, подсилен от думите на апостол Павел: „За всичко имам сила чрез Онзи, Който ме подкрепя“ (Филипяни, 4:13). Да бъдете инструмент на Божественото Провидение е голяма отговорност, за която със сигурност ще получите цялата държавна подкрепа, от която се нуждаете, тъй като тя е горещо измолена за Вас от много хора, които Ви подкрепят с молитвите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *