Белегът на звяра разкрит с пандемията

 

Obtaining a Tav Yarok – Green Pass

„На иврит зеленият паспорт се нарича с думата (Откровението на Йоан 13:16) „Taв ярок”, което означава „ЯРЪК ЗЕЛЕН БЕЛЕГ”. По-точно би било думата „тав” да се преведе като ЯРКА ИКОНА, ЗНАК. Именно тази дума стои в еврейския превод на Новия завет, където е написано за „тав ха хайя” – или „знака на звяра”.

Отначало, преди въвеждането на този документ, той се наричаше зелен паспорт, но СЕГА, когато ГОЛЯМ БРОЙ СЕ ВАКСИНИРАХА, му дадоха библейското име – TAV!!!

Мисля, че вярващите в израелските църкви (протестантски общности), НЕ видяха връзката и мнозина тогава наистина се ваксинираха, без да подозират нищо. А нас на входа сега вече ни питат: „Приехте ли знака?” – „КИБАЛЬ-ТЕМ ТАВ?”

Всичко е така, както Йоан го видя във видение относно бъдещето!!! Той също така описа това, което видя – за това как можете да получите ТОЗИ ДОКУМЕНТ „ТАВ ЯРОК” – че трябва да преминете или през ВАКСИНАЦИЯ в ръката, или през ТЕСТ В НОСА – ЧАК ДО ЧЕЛОТО от вътре… Така че Йоан описа ПЕЧАТА И НА ЧЕЛОТО.”

Енчо Тодоров

 

6 comments for “Белегът на звяра разкрит с пандемията

 1. Доста слаба аргументация:

  1). Думата ЗЕЛЕН не се споменава в Откровение.
  2). В Откровение пише, че не приемащите белега биват убивани.
  3). Белег предполага нещо трайно, докато бъркането в носа не оставя белег.
  4). Белегът в ръката трябва да е на ДЯСНАТА рука, според Откровение, докато ваксинациите, с редки изключения, са почти изцяло на ЛЯВАТА ръка.
  5). Рамото не се води точно ръка.
  6). В Откровение се казва, че неполучилите белега няма да могат да купуват или продават, което НЕ е вярно за неваксинираните, освен ако онлайн пазаренето и то не е от дявола.
  7). това, че ПСР-а стига ДО челото и то от вътрешната страна и то в много малка част от случаите НЕ е същото като белег НА челото (от външната страна).

  Като цяло, по никакъв начин не може да се свърже Откровение 13 с настоящата ситуация, само защото е използвана думата за БЕЛЕГ. Ще излезе, че всички икони също са белега на звяра, както и всички останали форми на сертификати, като брачните такива, учебните такива и т.н.

 2. Как да се отваксинирам, понеже не се осъзнах?

 3. Ако някой се Поклони…друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,
  10 той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето

 4. Ако има белег, трябва вече да се е появил лъжепророк и антихрист. Лъжепророка ще принуждава хората да се поклонят на звяра и на неговия образ. Нито звяра го виждаме, нито неговия образ. Вече се питам, този сайт Християнски ли е? Защо се пускат толкова явни отклонения? Всички ще отговаряме пред Бога за всяка празна дума! Да внимаваме!

 5. Никола говорите за невежество, а правите твърдения базирани на въпросното невежество.

  Първо ваксини за Ковид – НЯМА. Това, което лъжливо наричат ваксини е всъщност “генна терапия” по дефиниция на самите производители. Лекарства за Ковид наистина има, това са ивермектин, хидроксиклорокуин, черен кимион и прочие. Но тази информация се подтиска и цензурира с цел да се принудят хората да вкарат в телата си експерименталните серуми за генно модифициране на организма си.

  От Библейска гледна точка въпросния генно модифициращ серум е чиста доза МАГьОСНИЧЕСКА ОТВАРА, отговаряща по всички дефиниции за магическа и чародейна отрова. Тя съдържа голям набор от отрови, тъкани от абортирани бебета, извлеци от мъртви животни и прочие гадости характерни само за магьосническите отвари.

  Ако вие наричате това медицина или наука, това е изцяло ваш проблем. Бог не случайно изби всички хора преди потопа, защото бяха осквернили кръвта си с всякакви бълвочи, в това число с кръв от нефилими. Може би и това се е считало за добра наука и медицина тогава?

  Писанието учи, че душата на човека е в кръвта му. Ако вие си вкарате право в кръвта магьоснически серуми с дяволско съдържание, какво ще се случи с душата ви? Или вече се с случило, защото не виждам у вас способност да разпознаете доволно очевидни неща?

 6. “Писанието учи, че душата на човека е в кръвта му. Ако вие си вкарате право в кръвта магьоснически серуми с дяволско съдържание, какво ще се случи с душата ви? Или вече се с случило, защото не виждам у вас способност да разпознаете доволно очевидни неща?”

  Никола, Вие определено сте дълбоко затънали конспиративни теории.
  Последната ВЕЛИКА ГЛУПОСТ, която чух по отношение на ваксините срещу COVID-19, беше от Родни Хауърд-Браун. Родни твърдеше, че всеки, който се ваксинира щял да бъде генетично модифициран и щял да загуби способността си да чува Божия глас.

  Г-н Хауърд-Браун явно пропуска или не е наясно, че Бог като дух влиза в контакт с нашия новороден дух, посредством Св.Дух. Чуването на Божия глас и водителството на Св.Дух идват посредством нашия новороден дух! Ваксината няма нищо общо с нашия новороден дух!

  Следвайки вашите фанатизирани разсъждения, то ние би следвало да не позволяваме да ни бъде преливана и чужда кръв. Защото, ако приемем кръв от духовно мъртъв човек или окултист, то това би повредило душата ни!

  Никола, препоръчвам Ви да четете повече и да изучавате Божието слово, вместо да си пълните главата с разни конспиративни теории на псевдо-духовни наивни вярващи. Развивайте също така и умението на критичното мислене – да анализираш, синтезираш, оценяваш и едва тогава прилагаш информацията. Божието царство няма нужда от религиозни затъпели папагали с промити умове от конспиративни теории, а от посветени новородени християни с ум Христов, изпълнени със Св.Дух, познаващи и прилагащи Божието слово!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.