Акция „Подай ръка“

61185337[1]Акция “Подай ръка” в полза на сирийските бежанци

На 13 октомври, 2013 г, в столичното кино “Влайкова” се проведе акция в подкрепа на сирийските бежанци в страната. Събитието бе под надслов “Подай ръка” и се организира от протестантска църква “Приятели”, в сътрудничество с организацията “Помощ за сирийските бежанци” и Даниел Хаджи.
Акцията премина изключително успешно, като бяха събрани повече от 120 пакета с провизии от първа необходимост като храни, санитарни материали и дрехи. Приеманите пакети бяха в изряден вид, с надпис за съдържанието им, хранителните продукти в срок на годност, не се приемаха провизии в насипно състояние.
В края на обявените часове за събиране на помощите, лично Даниел Хаджи закара събраните провизии до местата, на които ще бъдат предоставени и разпределени, главно на най-нуждаещите се семейства с деца.
Събитието беше отразено от всички водещи медии в страната, за което организаторите от църква “Приятели” са изключително благодарни.

“Когато има гладни и бедстващи хора, аз си мисля, че това, което ние трябва да направим като християни, като хора, е да помогнем на тези, които бедстват и са в такова положение”, сподели Людмил Арсов, организатор и пастор на църква “Приятели”.

“С предимство ще бъдат семействата с малки деца и няма да се раздават хаотично. На всяко семейство ще се регистрират нуждите и така ще се раздават, за да няма изхвърлени, както се случи. Много благодарим на българския народ, затова, че се отзова, за тази хуманитарна помощ и за тази хуманитарна акция”, сподели Даниел Хаджи.

Автор: Светла Арсова

3 comments for “Акция „Подай ръка“

  1. Аз също нищо няма да дам,ето малко инфо взето от Полковник Николай Марков бивш служител на НСО, отстранен от службата след скандал с президента Георги Първанов, че гардове събират нерегламентирано информация за политиците, които охраняват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *