Демокрация без демократи

Редакционен анализ

„За първи път от демократичните промени в България една партия успя да спечели за втори път първенство на парламентарни избори …. Излезлите в навечерието на изборите компрометиращи записи на лидера на ГЕРБ биха го лишили от победа във всяка една европейска държава. В България това обаче не е така… Не е ли това едно подготвяне на почвата за идване на новия Живков, отново от недрата на простия народ, говорещ неговия език и имащ неговите навици?” Кой докара ГЕРБ, Петър Калпакчиев (16 май 2013, WebCafe)

Партии в парламента след ИЗБОРИ 2013:

ПП „ГЕРБ“ (97 мандата): партия на бивши милиционери и настоящи полицаи ползващи милиционерски методи

КП „Коалиция за България“ (84 мандата): партия на бивши комунисти и настоящи социалисти с атеистична идеология

ПП „ДПС“ (36 мандата): партия ползваща етническия вот за капитализация на политически баланс

ПП „Атака“ (23 мандата): партия на екстремно крайни националисти

КЪДЕ ОСТАНА СИНЯТА ИДЕЯ?

Мартин Димитров: Нова дясна партия

Няма да има десен избор, не може да се случи при манталитета на българското население

Десните вляво, левите – вдясно

Едвин Сугарев: Новият преход, който ни очаква

Събуждане, а не събиране вдясно

Победените победители

Къде отиде ромският вот?

Едвин Сугарев: Оперативното мероприятие “Избори 2013”

Новият депутат Ахмед Башев от ДПС бута с багер евангелска църква в с. Марчево, 270 вярващи гласували за ГЕРБ, стотици се изправиха с телата си пред тежката машина

6 comments for “Демокрация без демократи

  1. Мисля, че християните най-малко трябва да говорим за политика! не казвам че не трябва да мислим, но да не спорим и да не умуваме много! Бог да ни благослови!

  2. Християнството няма нищо със света.Политиката за политикарите. Всеки ,който е тръгнал по пътят на политиката се е провалил. Добър пример са ни католиците,и фарисейте добре е да си гледаме духовната работа. Мисля,че си спомните,когато ОЕЦ е водил политическа пропаганда в църквите,да гласуваме за СДС , а после за Християнска коалиция,после имахме за БСП и т.н.
    Добре е и време е,да оставим политическите възгледи и да следваме Исус .
    Моя препоръка следваш политика върви след тях , следваш Исус гледай към небето.
    Добре е всичките да се покаем за грешките и политическите си възгледи , гдето заблудихме народа , та оставиха пътят на правдата и следват нашите стъпки на позора.
    Най-страшното,че църквата се е превърна в политическа арена , но не и духовна.
    ДА СЕ ВЪРНЕМ ПРИ ГОСПОДА , ПОКАЯНИЕТО Е ЗА НАС ВОДАЧИТЕ,А НЕ ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЦЪРКВАТА !!!

  3. Точно така драги Стефчо. Вижте само как правилно сте хванали нишката. Нека християните дори да не говорят за политика докато политиците играят мръсните си игри и купуват ромския вот на евангелските църкви. И само така ще придобием светло бъдеще!
    Представете си какво би станало ако преди десетина години всички евангелисти се бяха включили в политиката и направили един парламент с мнозинство на спасени новородени евангелски християни. Представете си го само! И после пак пишете за политиката.
    Ако не можете да си го представите сами прочетете статията най-долу. Тя е дело на християни като Стефчо и непокаяните водачи като подписалия се с радио Свободна Европа които отказват да говорят за правдата !!! когато християните не искат да си представят бъдещето и мечтите си за една по-добра България кръвожадните политици си го представят вместо тях. Отказът да мечтаем и говорим за по-добро бъдеще е предателство към живота на децата ни.

  4. „За първи път от демократичните промени в България една партия успя да спечели за втори път първенство на парламентарни избори …. Излезлите в навечерието на изборите компрометиращи записи на лидера на ГЕРБ биха го лишили от победа във всяка една европейска държава. В България това обаче не е така… Не е ли това едно подготвяне на почвата за идване на новия Живков, отново от недрата на простия народ, говорещ неговия език и имащ неговите навици?” Кой докара ГЕРБ, Петър Калпакчиев (16 май 2013, WebCafe)“

    Този анализ,за мен лично е погрешен! Анализът е неточен,защото не показва,че вотът беше манипулиран в деня на размисъл,че имаше разкрития за купуване на гласове;за грозната кампания,целяща да окаля и очерни пред избирателите само една партия!Всичко говори за едно задкулисие.Това не убегна на хората.Молих се Бог да открие истината на хората! От всичко това е ясно и сигурно,че единствено Бог е справедлив и наистина събитията в последно време показват,че светът се движи към своя край!
    Бог да ни дава мъдрост и сила да ни води до край!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *