5G честоти които УБИВАТ

Мобилните широколентови мрежи са проектирани да отговарят на нуждите на хората, докато 5G са за нуждите на машините с високата ефективност на преноса на данни. 4G има забавяне от петдесет милисекунди, а 5G трансферът на данни ще осигури само едно милисекундно забавяне. Хората няма да забележат разликата, но това ще позволи на машините почти безпроблемна комуникация. И това е на път да докара куп проблеми както за нас, така и за нашата планета.

Заплахата е по-сериозна отколкото мислим

5G ще използва милиметрови вълни (MMW), между 30GHz и 300GHz, в допълнение към някои по-ниски и средни честоти. Високочестотните MMW, обаче, се движат на кратко разстояние, не минават добре през сгради и се абсорбират от дъжд и растения, което води до смущения в сигналите. Затова инфраструктурата ще изисква много по-малки, едва забележими клетъчни кули, разположени по-близо една до друга, с повече входни и изходни портове и безжични антени на всеки няколко метра. Това излъчване ще бъде като смог, който е навсякъде през цялото време.

Последиците:

 • сериозни здравословни проблеми.
 • увреждане на ДНК, водещо до рак
 • влошаване на тъканите и преждевременно остаряване
 • нарушаване на клетъчния метаболизъм
 • повишена пропускливост на кръвно-мозъчната бариера
 • снижаване на мелатонина (водещо до безсъние и повишаване на риска от рак);
 • нарушаване на метаболизма на глюкозата в мозъка
 • генериране на стрес протеини (водещо до безброй заболявания)

Как работи технологията и къде удря човека?

Новата технология 5G използва MMW ленти с по-висока честота, които отделят същата доза радиация като летищните скенери. Това ще засегне силно човешката кожа, която действа като абсорбираща гъба за микровълново лъчение. Потните канали в горния слой на кожата действат като спирални антени – като специализирани антени реагиращи на електромагнитни полета. В резултат телата ни ще станат много по-проводими за тази радиация. Министерството на отбраната на САЩ неслучайно използва този метод на разпръскване на тълпи ‒ т.нар. Active Denial System, при който насочени към тълпите MMW причиняват парещо чувство по кожата.

Тази микровълнова технология може и да изпържи човека от разстояние.

При животните новата 5G технология води до редки форми на тумори в мозъка и сърцето, увреждане на ДНК.

Микровълновото излъчване като цяло и MMW могат да увредят очите и имунната система, влияят на скоростта на клетъчния растеж, както и бактериалната резистентност, компрометират имунната им система. MMW въздействието върху бактериите може да доведе до антибиотична резистентност ‒ изтощителна новина предвид факта, че имунитета ни към бактериите вече е компрометиран поради прекомерната употреба на антибиотици. Вредното въздействие на 5G технологията засяга здравето на всички живи организми, включително растенията. То вреди на планетата, застрашава околната среда, ще замърси хранителните ни доставки, ще застраши атмосферата, природните екосистеми, ще повлияе на разпределението на озона и температурата. Ще засегне здравето на птиците и пчелите и ще намали популациите им. Истината е, че 5G технологията е лоша новина за всички живи същества и за планетата, която споделяме, затова,

Пазете се от пропагандата

Компании като AT&T и Qualcomm започнаха тестове на живо без да споменат нито дума за опасностите. Според рекламата ще се осигурят „по-бързи скорости на сърфиране“ ‒ истината е, че едва ще забележите разликата. Причините: малка част хора ще спечелят ужасно много пари. Компаниите и правителствата ще получат безпрецедентно количество власт над цивилните. 180 учени са организирали петиция за предупреждение за опасността на 5G технологията за здравето. Може би това ще осигури повече време за провеждане на допълнителни изследвания и събиране на данни. Може би те ще накарат политиците и влиятелните фигури да помислят по-сериозно.

 • Информирайте се. Намерете си добър детектор за радиация. Защитете се с EMF щит.
 • Ограничете експозицията си (използвайте слушалки, режим на високоговорител, докато говорите с мобилен телефон). Откажете да използвате 5G телефони и устройства.
 • Обезсърчавайте тези, които знаете, че биха го направили. Не купувайте нищо „интелигентно“ – „умни“ уреди, нагреватели.
 • Интелигентните измервателни уреди вкарват високи нива на 5G радиация непосредствено в дома ви.
 • Присъединете се към нарастващото множество на противниците на тази технология. Споделете тази статия с всички, които познавате.

2 comments for “5G честоти които УБИВАТ

 1. Tова е на път да докара куп проблеми както за нас, така и за нашата планета. Бихте ли разяснили какво имате в предвид под това изказване? И ако може да се аргументирате с научни факти, иначе звучите доста компетентно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *