300 пастори срещу училищна джендър програма

На историческа среща в Канада, повече от 300 пастири се обединиха, за да кажат „не“ на учебната програма за сексуална ориентация в държавните училища.
Учебният план SOGI (Sexual Orientation and Gender Identification- „Сексуална ориентация и идентификация на пола“), е противоречива сексуална програма, която обърква малките деца, като ги принуждават да изберат пол, когато те реално имат такъв.

След като постеха и се помолиха за страната си в продължение на 21 дни през септември, пасторите представиха „Християнското споразумение от западното крайбрежие“, което дефинира сексуалността според библейските принципи.
Например, член 13 от споразумението гласи: „Ние потвърждаваме, че Божията благодат в Исус Христос дава възможност на грешниците да изоставят транссексуалните възприятия и да приемат установената от Бога връзка между биологичния пол и себе възприятието като мъж или жена „.

Електронната страница на споразумението, обяснява, че канадските християнски лидери осъзнават, че е време да предприемат обществени действия. В обяснение на споразумението се казва: „Християнското споразумение от западното крайбрежие“ е документ, предназначен да обедини лидери и църкви, за да се формира коалиция, която да застане зад обща обществена позиция. Ние се съгласяваме да се подкрепяме взаимно в любов, както с думи, така и с действия“.

Дацата са обект на усилия за внушаване на изкривени възгледи за сексуалността на хората в редица други страни. В САЩ се провежда така наречения Drag Queen Story Hour в библиотеките, а във Великобритания учители принуждават 6-годишните да пишат предложения за гей бракове.

1 comment for “300 пастори срещу училищна джендър програма

  1. Има само два биологични пола , мъжки пол и женски пол . Аз съм срещу джендър програмите навсякъде ! Нима ще ставаме опитни зайчета в ръцете на гнилата, отвратителна джендър идеология ?
    Да не бъде никога !!! Бог създаде мъж и жена и им даде имена Адам е името на мъжа и Ева е името на жената . Това направи Бог Всемогъщи при сътворението !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *