СТРАТЕГИЯ за ДЕТЕТО?

12.02.2019

4 Responses to СТРАТЕГИЯ за ДЕТЕТО?

 1. Петър Николов on 12.02.2019 at 21:36

  Сатанинският план за легално крадене на деца. Няма да може да се карате на детето, което възпитавате, няма да може да му четете съобщенията от телефона и таблета, който сте му купили, дори и с педофили, наркопласьори и сводници. Детето ви ще може да си избира други законни представители, други родители, например някой може да си го хареса и да му пише, прави подаръци, може ако иска и да го извежда на места, за които вие нямате пари. Няма да е във вашата власт да го спрете, защото неговите интереси ще са по-висши. Нищо, че то не може да преценява кое е най-доброто да него. Така няма да може да го възпитавате, защото то ще счита това за вредно и грешно. Детето ще има право да контактува с вас ако пожелае, но ако му плеснете един шамар, то има правото да ви съди и да напусне дома ви. Аз не искам да живея в такава държава и не искам да създавам деца в нея. Не искам да живея в държава, в която няма да съм родител, а производител на деца. Където ще ме превърнат в заложник и роб на бащинските ми чувства. И вместо да ме занимавате с Банов и Венецуела, уважаеми политици, интелектуалци, духовници и общественост, излезте от зимния сън, заедно трябва да спрем похода на Сатаната по българските земи, който раздава щедро пачки от грантове за нова Стратегия за детето. Времето, в което вземаха децата ни за еничари се връща.

 2. Фахри Тахиров on 12.02.2019 at 23:20

  Аз съм против закона за децата . Това са наши деца , не са ваши . Против съм децата ми да бъдат обучавани от джендъри и педераси чрез НПО .

 3. HARI on 13.02.2019 at 8:28

  КАТО ДЕТЕ НА ТАТКО И МАЙКА ИСКАМ ДА ЗНАМ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЕ В МОЕТО СЕМЕЙСТВО.Като дете имам задължението да изпълнявам на татко да играя с другите деца мой приятели на спортна площадка.Като дете да се уча в училище и да уважавам г-жа учител.Пред държавните институций да ме преставляват татко и майка.Като дете да имам семейно щастие и благословение да имам сестриче и братче който много ги обичам.Татко защити ме от торбалан който мами и лъжи и краде деца.Господи защити своите деца.АМИН

 4. Фахри Камберов Тахиров on 13.02.2019 at 22:11

  Спрете да си правите опити с нашите деца . Нашите деца са си наши и Бог ни дава мъдрост как да си ги възпитаваме . Ние не сме малоумни и нямаме нужда от вашите Закони , и конвенции . Вие си правете Закони за вашите деца . Бог да ви благослови . Бог да пази децата ни и Бог да пази България .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.