Пресконференция на Асоциация за домашно образование

22.01.2014

Tags: , , ,

4 Responses to Пресконференция на Асоциация за домашно образование

 1. Вяра on 23.01.2014 at 12:18

  Когато държавата е монополитна на образованието нещата стават наистина вече сериозни. А уж живеем в християнска държава. Тук имаше едни протестиращи протестанти по едно време. Искам сега да видя протестната им декларация против монопола на държавата и против насилствено светско образование.

 2. п-р Янко Добрев-Силистра on 23.01.2014 at 19:41

  С две ръце подкрепям практиките на Асоциацията за домашно образование.Това са свободомислещи хора,които не желаят държавният атеистичен комунистически монопол да възпитава и образова децата им.Свидетели сме на последиците от този монопол-прогресивно нарастващи наркомания,тютюнопушене,алкохолизъм,проституция и още много подобни.

 3. Вяра on 24.01.2014 at 10:55

  Тук трябва да се съглася. Когато родителите са гонени от държавата и им се налагат глоби а на децата се отнема правото да се развиват без държавата това е монопол над образованието. Казвам това с пълното съзнание че ако всички деца спрат да ходят на училище аз няма да имам професия. Правото за образование в семейството трябва да е неприкосновено. Партии и църкви трябва незабавно да започнат петиции и протести за да се спре този натиск и рушене на семейни ценности

 4. Иван Георгиев on 25.01.2014 at 14:33

  Съгласен съм с предишните коментатори че тази тема е твърде важна за да се третира като дискусия. Тук се иска сериозно отношение от страна на пасторите, църквите и верските институции. ОЕЦ има ли вече декларация по въпроса?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.