НАЦИОНАЛЕН МОЛИТВЕН ДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ

25.03.2013

НАЦИОНАЛЕН МОЛИТВЕН ДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ
30 март, събота от 12 до 16ч. следобед. Място: Спортна зала на Левски Сиконко кв. ж.к. Люлин.
Каним християни и вярващи от цяла България, които милеят за страната и искат промени, да се молим заедно!!!

Организатори:
Евангелска Църква на вяра “Емануил„ с пастор Иван Несторов
Обединена Божия Църква “Бъдеще и Надежда„ София с пастор Анатолий Еленков
Църква “Месия„ Стара Загора с пастор Любо Петков
Християнски Център София с пастор Иван Хазърбасанов

M

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

9 Responses to НАЦИОНАЛЕН МОЛИТВЕН ДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ

 1. ВЛАДО on 26.03.2013 at 11:54

  Същите организатори.
  Съшия икуменизъм.

 2. svetlina on 26.03.2013 at 16:31

  Blagodaria Ti Tatko za vseki smel i dqrzosten brat i sestra,koito drqzvat da proklamirat Tvoeto Ime i v edinstvo da izdignat glas kqm Teb za milost i pomo6t,blagodaria!I as makar nai-malka i ni6togna se prisqediniavam kqm tiah i Te molia prosti ni i ni blagoslovi spored Voliata SI!Obi4am Te Gospodi!

 3. п-р Янко Добрев on 26.03.2013 at 19:51

  Псалом 133:1 (По слав. 132) Ето колко е добро и колко е угодно Да живеят братя в единодушие!
  133:2 Угодно е като онова скъпоценно миро на главата, Което слизаше по брадата, Аароновата брада, Което слизаше по яката на одеждите му,
  133:3 Угодно е като ермонската роса, Която слиза на сионските хълмове; Защото Господ там е заръчал благословението, – Живота до века.“
  Колкото повече такива инициативи има,повече благословения от Господа за България ще има! И за съжаление ще има и опозиция.Колкото някой е на по-голяма позиция,толкова ще има по-голяма опозиция!

 4. Dimitrov on 27.03.2013 at 12:49

  Икуменизъм и комунизъм това се проповядва в църквите. Същите пастори в същата задруга. Липсва само адвентиста който май доста се уплаши от гласността която се дава тук. Учението което дискутирате се казва ЕРЦ Естествен растеж на църквата. През 2010 в София имаше конференция организирана от ФОНДАЦИЯ „ЗДРАВА ОСНОВА“ на която се разглеждаха тези теми. В техния месечен бюлетин „Исахарците” четем //http://isahartsite.wordpress.com Венцислав / Когато започнахме „Кръстопът” преди шест години и половина имах илюзията, че за три години ще успея да уредя църквата, дори ще намеря някой, който да поеме главното пастирство, пък аз ще се заровя в книгите и ще се отдам на наука.
  /Пет години по-късно осъзнах, че книгите ми могат да останат на заден план, а пастируването и грижата за църквата е най-важното нещо за мен. Така че се фокусах върху пастируването./Евангелизирането е в резултат от културна и социална адекватност. В този смисъл разбирането на културата като цяло е много важно. /Аз не вярвам в евангелизаторството, което едва ли не ще достигне до всички хора.
  Докато пасторите в България се отдават на фокусване /фокусиране/ църквата няма да се оправи. Фокусите са за цирка, мимовете за театъра и кълнящите пастори са от приказките на братя Грим. Ние не сме Хензел и Гретел а деца на Бога пълни със Святия дух и не бива да се подаваме на комунизъм, екуменизъм и други подобни фокус-бокус магически разстежи на църквата. Пасторите които не вярват в евангелизаторството да си ходят. Исус вярваше че евангелието ще достигне до края на света. Така ли е братя?

 5. Христо Христов on 28.03.2013 at 2:02

  “ Пасторите които не вярват в евангелизаторството …. – как да се разбира? – Моля за по-ясен словоред, като за по- прости хора. Трябва и евангелизиране с евангелизатори /разбирай БЛАГОВЕСТИТЕЛИ/…трябва и пастируване с ПАСТИРИ, ТРЯБВА и пророкуваяне с ПРОРОЦИ…ТРЯБВА..но ако Господ не им даде ДАРБАТА и не ги назначи на службата и те не се съгласят да МУ служат ВЕРНО, не се получава. А за такива като мен – обикновени християни – има ясни неща: „Непрестанно се молете…Бдете…Устоявайте…Вярвайте…Съпротивете се на дявола…Духа не угасяйте…и още и още… и който устои до край, спасен ще бъде. Дай Боже всички,на които им е показан Пътят и Истината и Животът, да устоим до край и да се спасят и целите ни домове, па и грешния народ български. На Небето има място за всички, но „праведния едвам се спасява“. Слава на Спасителят ни защото без Него нищо не можем да сторим.Май се поувлякох, така че брате, прощавай.Светият Дух, като се молим или се молят за нас може да ни изпълни, но след това не трябва да Го оскърбяваме, което за мен понякога е трудно но да благодарим на Бога,че ни дава винаги изходен път за да се вдигнем, ако сме паднали – ПОКАЯНИЕ.
  И нека пак Господ Исус Христос да ни пази и благославя заедно с домовете ни винаги и на всякъде сега и до века. Амин.

 6. Светослав on 28.03.2013 at 21:01

  И ако можеше да ви напиша нещо с думи прости така че да го разберете и направите, цяла България щеше да коленичи и извика към Господа и Той да й даде съдии, та да се покае и Господ да я избави!!! Но както е писано „с уши ще слушате и няма да чувате и с очи ще гледате и няма да виждате, да не би да Дойда та да ви Избавя!!!“
  Покаяние е нужно братя- първо лидерите ви, после вие, а накрая и тези, за които се молите- С обичайната си молитва ще постигнете само онова, което постигна протеста за тока, а може и по-малко!!! В ерата на Антихрист така не се моли и така не се прави!!!Всички вие сте наясно и за разделенията, и за клюките по църквите и за греховете на пасторите ви и за вечната гонитба на личните интереси по службите- светът ви обвинява в сектантство и промиване на мозъци- докажете му, че не е така- солта дали е солена още или е обезсоляла? Имате ли доказателства от дух и от сила, или си оставате само с говорене на сектантските си думи и проповеди? Нека Господ отсъди! http://www.youtube.com/watch?v=InBdwV0tlGU

 7. Palavata Bibi
  Palavata Bibi on 29.03.2015 at 12:58

  Амин

 8. Elica Mitova
  Elica Mitova on 29.03.2015 at 13:10

  AMIN-GOSPODI PAZI BALGARIQ

 9. Анелия Ненчева-Нейкова

  Бог да пази България!Амин!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.