Има ли целенасочена политика за ислямизиране на Южна България?

Поведението на Меркел ще роди новия Хитлер, според политическия анализатор полк. Николай Марков, бивш служител на НСО, анализатор на антитерористичната дейност и на политическите процеси в България и света.

Няма противопоставяне между Германия и САЩ. Но това не означава, че трябва да се запали земното кълбо, за да се решат проблемите с потоците от Близкия изток.. Европа трябва да ги преодолее по дипломатически път. И това трябва да стане в единство с Русия. За да спре опасността от избухване на Трета световна война. Защото когато се изчерпат мирните средства, идва на ход оръжието. Поведението на Ангела Меркел ще роди новия Хитлер. Ще се отключат националистически настроения не само в Германия, но в цяла Европа. И те ще са отговор на процесите. Защото Меркел не може да даде обяснение защо изпълнява сляпо указанията на ООН. Моята представа за САЩ не е това, която познавам. Това вече е качествено нова държава. Политиката й е непонятна. Вероятно, защото се диктува от лобита на висши кръгове от много високи етажи. САЩ се държи така, че я намрази цял свят.

Решението е светкавична война с Ислямска държава. Тя трябва безапелационно да бъде заличена от света. Защото ръководителите на Ислямска държава са военни престъпници. Необходими са общи решения между НАТО и Русия за приключване на това зло, на тази военна хунта. Ако има такова, животът на Ислямска държава ще продължи само часове. Ако обаче няма съвместни решения и действия, ще станем свидетели на подмяна на европейската цивилизация. Решението е светкавична война с Ислямска държава. Тя трябва безапелационно да бъде заличена от света. Защото ръководителите на Ислямска държава са военни престъпници. Необходими са общи решения между НАТО и Русия за приключване на това зло, на тази военна хунта. Ако има такова, животът на Ислямска държава ще продължи само часове. Ако обаче няма съвместни решения и действия, ще станем свидетели на подмяна на европейската цивилизация.

Има обаче други опасности за България. Южна България се обезлюдява. Строят се непрекъснато нови джамии. Имаме реална заплаха за въвеждане на втори официален език. Има области, които се управляват от хора, неговорещи български език. А хората, които живеят там пък въобще не разбират български. И тези хора не са виновни. Държавата има основна вина. Това са послредствия от 25 г. управление на негодни български правителства.  Води се целенасочена политика към ислямизиране на Южна България.

7 comments for “Има ли целенасочена политика за ислямизиране на Южна България?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.